Ja som nepribrala ešte stále,ale bruško mám dosť veľkè.
Ja som do 18.tt len chudla a brucho rastlo. Teraz som v 28.tt a este mam minus 1kg. Najprv som z toho bola dost na nervy, vzdy som pribrala aj ked som nechcela, ale v tehotenstve to v mojom pripade vobec nie je lahke. Som silnejsej postavy a moje telo asi uznalo za vhodne, ze si nemusi robit vela tukovych zasob. Babatko je v poriadku a lekarka mi povedala, ze je to ok a nemam sa stresovat.
To uz si nepametam ale pribrala som za cele tehu 13kg,obe deti v 37tt
Ahooojte ja som v 16 a uz mam 5kil a pol;) co sa tyka sladkosti tak tie mi velmi xutia😂 a hlavne robim v restike a tam mi stale niekto nieco dava😂😂😂
18ty tyzden 🙂 nieco cez tri kila 🙂
14sty tyzden a +4 kila 🙂
ahoj, ja som prve styri mesiace poriadne nepribrala, prave naopak prve tri mesiace som isla este na vahe nejake 2 kila dole, v stvrtom som sa dostala na povodnu vahu a teraz som v 25tt a od cca 16/17tt do 23tt som pribrala 10 kil 🙂 posledne dva tyzdne mi narastla vaha max pol kila/kilo, je to asi individualne
Schudla som 4kg, teraz som v 16 tt.
Ahojte,cakam 4dieta som v 17tyzdny pribrala som 8kg ja som nezvracala mala som skor velku chut do jedla a stale som bola unavena takze som prespala aj pri mojich 3deturencom som take tehotenstvo mala
16.tt +7 kg, 35.tt + 14kg. Najviac som pribrala prve 2 mesiace, musela som vela jest a prestala som fajcit
ja zatím 1,5kg a to som v 15tt,tak uvidíme 😉
Ahojte tehuľky som v 26 týždni pribrala som 14kg
Ja som v 17tt a zatial mam este minus 2kg z povodnej vahy..ale vsetko je v poriadku 🙂
ahojte, ja som momentalne v 11tt a uz som schudla 6 kil, vazim 48 kg. Bojim sa, ze ma gynekolog bude chciet poslat na infuzie, v pondelok mam ist na sono, vtedy uz budem v 12tt. Mali ste s tym skusenosti? Treba v takom pripade zostat v nemocnici tie 4 dni? Moc sa mi tam nechce, uz som tam raz lezala 5 dni kvoli krvacaniu v 7tt.
@gabika2015 myslím ze ked ta pošle doktor tak urcite nie na 4 dni. To bude aj na dlhšie.
zacinam 20 tyzden (19+0) a mam + 1kg 🙂 nechutí mi vôbec jesť posledný mesiac :(
Som v 18tt. a schudla som 2,5 kg, zatial som nič nepribrala. Pri poslednej kontrole bolo všetko v poriadku 😉
@denisa172 jaj nie, to nechcem ☹ uz nesmiem viac schudnut, len neviem ako to mam robit 😕
@gabika2015 a aj cvičíš?
@lareina ahoj, kdeze, som rada, ked mozem sediet alebo lezat, je mi tak mizerne ☹ uz cakam, kedy ustupia tie nevolnosti. Ty tiez mas taketo problemy?
@gabika2015 nevolnosti vobec nie, ale keď si cvičila pred tým - čo ja teda dosť aktívne, a teraz vôbec tak ti ustupuje svalová hmota, tá je ťažšia ako tuk o dosť, to sa stalo aj mne...no stress. inak pokojne si mohla schudnut aj kvoli nevolnostiam
@lareina trosku som cvicila doma cinkami, predtym som chodila do fitka. No na svaly uz mozem zabudnut 😒 Nevadi, snad sa potom dam nejako dokopy 🙂 Hlavne je, aby babatko bolo v poriadku.
@gabika2015 presne tak, to si hovorím aj ja 🙂
Som 17 týžden a mám navyše 5 kg. 🙄
Ja som v 24. tyzdni a pribrala som 4 kg 🙂
Baby ahojte.mozno sa tato otazka uz opakovala ale predsa.Som v 15 tyzdni a prestali ma boliet prsia. Je to ok? Dakujem
ahojte, som v 16tt a pribrala som asi 5kg. čítala som jeden dobrý článok o tom, ako žeby, ktoré majú nízke BMI, resp. majú podvýživu (čo bol môj prípad, pretože som pred otehotnením bola na seba dosť prísna a udržiavala si dokonalú postavu) pri výške 160cm som mala 43kg a nebola som chudá, ale vyšportovaná a mne sa to tak páčilo. keď som otehotnela mala som 43kíl, teraz v 16tt mám 49kg. čítala som, že také ženy, ktoré boli veľmi chudé, majú príbrať 12-18kg, a práve tie ženy, ktoré majú obezitu, či vyššie BMI, tak tým stačí pribrať do 8kg (potom tam zasa môžu byť problémy s cukrovkou a pod.)...každá tu píšete, píšeme, že koľko pribrala tá druhá a pritom sme si navzájom postavy nevideli a nevieme ako vyzeráme, takže to vie byť pre niektoré ženy aj dosť stresujúce...(napr. ja 10kg a ona -3kg?veď sa v polke tehotenstva nepostavím na nohy! a podobné stresy...) poznám mamičku, ktorá z 5detí porodila 2, z toho jej dcérka zomrela keď mala rokov. keď čakala posledné, a teda svoje jediné dieťa, (ostatne tri potratila predtým a potom jej dcérka zomrela) tak pribrala 28kil..je vysoká, dnes má už 58rokov a je to krásna žena, ktorá neriešila koľko kíl priberie, chcela hlavne, aby všetko dobre dopadlo. závisí to indi vindi prípad.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miry22 Ahoj, ja som teraz v 15om týždni a mám 2 kg viac, ale som sa aj rozjedla, tak asi preto 🙂