Ahojte maminky. Potrebujem sa s vami poradit. Som v 26tt a moj drobcek je nejaky kludny v brusku. Tak sa teraz strachujem ci je v poriadku alebo mu je v brusku tak dobre. Trosku sa pohybe rano a potom vecer. Inac je cely den kludny. Mate s tym niektora skusenost? Mali ste aj vy nieco podobne? Zostalo babätko kludne aj po porode alebo to bol pravy opak. Dakujem.
Aj moj, kludny v brusku, citila som akurat ked sa otocil dole hlavickou, nemam natocene takmer ziadne video kde sa mi pekne vidno pohyby. Ale taky zostal aj po porode 🙂
Ja som vzdy cakala na osmu hodinu vecer, vtedy sa trochu pomrvil a rano o 5tej maval stikutku. Inak strasne pokojny a ako babatko bol sikovny, ciperny, ale ziaden prehodeny den s nocou, ked uz zaspal ( lebo tomu sa vzdy branil), tak sa budil minimalne. A dodnes (5 r.) je skor "studijny" ako sportovy typ 😉
Ale pozor kamoska malu necitila jeden den v brusku, tak sla na pohotovost (mne by to ani nebolo napadlo pri rezime mojho syna) a dobre urobila. Takmer to malo fatalne nasledky. Takze radsej chod zbytocne k lekarovi, ak sa ti nieco nezda, ako potom lutovat
Tak unas to bolo rovnako, v brusku som o nom ani nevedela cele tehotenstvo, zato po narodeni vedeli o nom vsetci, pokojny ani nahodou nebol a ani doteraz nie je. Takze je to individualne.
To že je bábo kľudné je v poriadku, každé je iné. Ak máš starosť, tak si kúp angelsounds a budeš vedieť, že je v poriadku aj keď ho necítiš. Mňa to vždy upokojí.
@janynyna Starsi cely bozi den nespal v tehotenstve. Az vecer so mnou. Cely bozi den v pohybe, brucho sa mi prevalovalo zo strany na stranu. Kopal, vrtel sa.
Mladsi presne ako opisujes, trochu rano sa pomrvil, trochu vecer, cez noc niekedy....velmi malo aktivny v tehotenstve.
No a co z toho vzislo ? Ze presne taky su aj teraz. Starsi vrtula v zadku, mladsi pokojny, spokojny.
Aj môj bol kľudný, krásne v brušku spinkal ako ja a keď som bola hore, občas sa pomrvil. Keď sa narodil zaspal už na sále a spinkal celý pobyt v nemocnici+doma. Teraz bude mať rok a krásne spinka doteraz.
u nas to neplati, v brusku minimum pohybu a potom? ... prva prespata noc u oboch takmer ked mali 3 roky, dcera bola hore za noc aj 7x
Ja som moju vôbec necítila, stále som si pichala do brucha, nikto ju ani necítil kopnúť 😂 dokonca ešte aj 15 minút pred pôrodom spala 😂😂😂
Moja tiez vela spinkala v brušku, a ked bola hore, len sa prevalovala. Žiadne kopance ani prudké pohyby 🙂 To jej ostalo aj ked sa narodila, vela vela spinkala, museli sme ju budiť na kojenie. Teraz ma 17 mes. A stále rada spinka, aj ked uz je to viac sidlo ako spac 🙂
Naša sa tiež moc nehýbala a po narodení síce kludna nebola, ale prespala skoro každú noc😊
ja som prvé dieťa nepočula min. mesiac. A to som už bola tehotná ešte viac ako ty...
Mala sa tiez velmi malo hybala. Aj vystrasila porodnicku,ked som vravela,ze skoro vobec necitim pohyby. A kludna je uz 6 rokov
Môj malý bol tiež veľmi kľudný v brušku, poriadny kopanec si ani nepamatám, že by som dostala..
Keď sa narodil mal obrátený režim, v noci som k nemu vstávala 12-13 x, už som bola zúfalá, po dvoch mesiacoch to ale našťastie prestalo a bol hore len 3-4x za noc. A doteraz je veľmi živý a zvedavý a ako hovorí môj otec "vymyslí aj čerta"
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Aj moj maly bol hybal sa len cca o šiestej siedmej a desiatej večer.. Inak v brušku spal a potešim ťa po narodeni je kludny, v porodnici bol najtichši z celej chodby.. Možno aj tvoje bude.. Držim palce..