Kedy začať kupovať výbavičku pre babätko?

acissej1995
30. jan 2019

Baby v ktorom mesiaci ste zacali kupovat vecicky pre male?

saskia_98
30. jan 2019

@acissej1995 7mesiac. To sme vsetko pokupili, ze kym sa mi este chcelo som vsetko poprala a požehlila ale z vlastnej skusenosti viem, že nekupuj veľa veci lebo každy kto pride drobca pozrieť ti dajake oblečenie donesie. Ja som pokupila, podonašali a polku veci ktore má napr. 56 ani oblečene nemal lebo som mu to nestihla obliecť a už z toho vyrástol.

vandica
30. jan 2019

@acissej1995 ja som od zaciatku kupovala :D ale to len tak drobnosti pre moje potesenie, ako podbradnik, ponozky, cumlik. Alebo ked boli plienky niekde v akcii som kupila aj skor. A v 7mesiaci som nabehla do detskeho obchodu a tam pokupila uz celu zakladnu vybavicku a veci pre mna do porodnice.

ifava
30. jan 2019

Ja som nieco pokupila uz ked som bola v tretom mesiaci ale vacsiu cast tych veci som kupila az v 8 mesiaci 🙂

zuzipolo
30. jan 2019

@acissej1995 ahoj,keď som sa dozvedela pohlavie cca v 4 mesiaci tak som kúpila prvé ružové body,ale originál výbavičku až od 6-7 mesiaca,postupne a nič nechýbalo 🙂 inak odporúčam nekupovať veľmi veľa vecičiek číslo 56,fakt rýchlo vyrastie bábo ;)

hettinka
30. jan 2019

@acissej1995 v ôsmom. Kočík pri oboch až po pôrode.

bobula46
30. jan 2019

@acissej1995 ja vždy keď som išla z poradne som kúpila nejaké bodíky (vo väčšej veľkosti a neutrálnej farbe, väčšinou nejaké šedé č62/68) ale potom asi v siedmom mesiaci som objednala kočík (čakanie jeden mesiac kvôli farbe) a tiež sme kúpili celú výbavu. V jeden deň keď mal muž voľno, obehli sme všetko, čo chýbalo tak som dokupila potom. My sme 56 číslo využili dosť neskoro. Krpec sa narodil a museli sme zháňať menšie veci lebo vo všetkom bol utopený. Takže nakoniec číslo 46 a 50. Plus sme mali reflux takže nám sa veľa vecí zišlo 🙂

meredith83
31. jan 2019

ja som zacala v 18tt. Teraz mam uz celkom dobru vybavicku. Vacsie veci ako postielku a kocik az tak v 7 mesiaci...

ketty251
1. feb 2019

Po treťom mesiaci. A dobre som robila, lebo v piatom som musela už len ležať. Tak som stihla väčšinu dokúpiť. A zvyšok som kúpila keď som išla z poradne. Stále niečo. A som rada, lebo som rodila o 3tyzdne skôr 😊

lula313
2. feb 2019

Ja som začala v cca 6tom, keď sme sa dozvedeli pohlavie. My sme práveže nič nedostali od nastev, čo by sme vyuzili(skôr nepraktické veci ako chutne body, ale s krátkym rukávom, ktoré sa vôbec nedalo vyuzit -netrafili veľkosť do letných mesiacov, alebo dávali peniaze, alebo skôr na neskoršie obdobie..

ivka2112
2. feb 2019

Ja som zacala v piatom nejakymi vecickami na oblecenie. Ostatne veci - postielka, vanicka, ...., sme kupovali v siedmom mesiaci🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre