Kedy vám začalo vidieť bruško počas tehotenstva?

24. sep 2020

Baby čau, ja iba tak na zahnanie nudy by sme si mohli vymeniť čísielka kedy Vám začalo byť vidno bruško o niečo viac? V ktorom týždni? 🤔

mayka730
24. sep 2020

Ja som v 22tt a poviem ti moc nieje vidno 😂🙈len akoby som sa trosku najedla ..😂

anile12
24. sep 2020

Ja čakám len prvé a vykuklo mi už v 12 tyzdni ale také riadne tehotenské od toho 17 týždňa.

zanettka1111
24. sep 2020

V prvom tehu okolo 20tt, pri druhom tak isto 🤗

katka281
24. sep 2020

Mne ho zacalo byt vidno asi v 21tt, dovtedy som bola len taka akoby nafuknuta 😊 teraz som v 24tt a uz je jasne vidiet ako tehotenske. Ale presne do dna to odsledovane nemam 😄

monika_xixi
24. sep 2020

Mne uz dlho vidiet bruško a to ešte nie som ani tehotna😏😂

diaalex
24. sep 2020

týždeň si už nepamätám, ale v 6. mesiaci začalo rásť 🙂

louise
24. sep 2020

pri prvom v 6tom mesiaci, pri druhom v 5tom mesiaci.

veronikabo
24. sep 2020

20 týždeň 😉

sasi_timi
24. sep 2020

V siedmom mesiaci ale aj tak si ľudia mysleli že som len pribrata 😀 asi to bolo aj tým že som nosila voľné šaty keďže bolo teplo von

jeliz59
24. sep 2020

U každého individuálne....ja som v 4 mesiaci mala bruch ako niektoré v 6 mesiaci 🤭

ckatka
24. sep 2020

Ja som cca od 12tt cítila také tvrdé podbrusko. A.kedze mam nadváhu a dole.taky faldik...za normálnych okolností stiahnem.brucho a faldik je preč...resp dobre.nohavicky a pevnejsie legíny mi spravia ploche brucho. Od toho 12tt ma.ale.vsetko tlačidlo...nič cez brucho som nezniesla ani gumičky... A brucho stiahnuť už nešlo. Takze to bolo vidieť. A cca od 15tt ako som cítila prvé motyliky...už sa ma občas aj niekto vonku spýtal ci čakáme babo. Už to bolo vidieť...keďže bolo leto a nosila som len tenké šaty. V 20tt som dávno musela nosiť tehotenské gate/legíny a to už by si iba slepý nevšimol. V tých tehu gatiach to bruško proste vyzerá tehotensky. V obyčajných s gumou cez pás aj teraz vyzerám len tučná 😂 a v tehotenských to je také pekné...😂😂
Fakt.zalezi.aky strih si oblecies. A akú farbu. Ja keď si dám . čierne tak.si,nikto.nevsimne (kým sa neotocim zboku). Vo farebnom je to.jasne aj spredu...(26tt)

riamia_92
1. okt 2020

Ja som 18 a už pomaličky vytŕča ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre