Baby kedy vám začalo tak rapídne rásť bruško? Ja som 6 mesiac a mám ho také len ako keby som bola viac najedená
Určite je to veľmi individuálne, ja som v 6tom mesiaci vyzerala akokeby som už poctivých par dni prenášala 🙂 tak si z tých šťastnejších, takto sa ti určite lepšie hýbe aj spi
Okolo 4-5mesiaca
Okolo 20tt uz to bolo dost viditelne pri prvom tehotenstve. Pri druhom sa ma ludia pytali ci som tehotna uz v prvom trimestri 🤷🏼♀️😅
Ja ho mám na večer také väčšie a s tým spánkom no... Spánok mám teraz otrasný, hrozné nočné mory mám, až sa bojím chodiť spať 👻 ale bruško ma teda zatiaľ neobmedzuje len som si myslela že by už mohlo byť väčšie 🙂
Pri oboch v 6mesiaci...
Pri prvom synovi v 6 mesiaci. Teraz pri druhom vidno od 10tt. 🙂
Pri prvom až nejak v 6-7mesiaci a pri druhom už v 5-6mesiac bolo vidieť trošku vpuklé bruško niektorí ani nevedeli že som vtom 🙂 Ale ja mám otočenú maternicu otočenú k chrbtici.
Bud rada. V prvom tehotenstve- v 7. tyzdni svadobna cesta na Kube a na plazi mi ludia blahozelali. V druhom mi v 4. mesiaci hovorili, neboj, tu chvilu to uz s tym brucho vydrzis. Ozaj mam fotky na Vianoce, kde som bola v 8. tyzdno a brusisko ako maju ine v 7. mesiaci. V oboch tehotenstvach si ludia mysleli, ze cakam trojicky.
Prvý náznak som si všimla v 16 týždni... mini kopček.
Ja som na konci 7.mesiaca momentálne a len nedávno zacalo byt ako-tak viditeľne, dokonca som pribrala len 4-5kg, je to individuálne pri každom 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne koncom 7., zaciatkom 8. mesiaca viditelne podrastlo..dovtedy tiez nic, mnohi si ani nevsimli, ze som tehu 💁♀️😁