Ahojte maminy,kedy vám začalo rast brusko v druhom tehotenstve?
V prvom po 20tt, druhe ani neviem a tretie hned, takze sme to nevedeli dlho tajit. Este ze bolo leto a nosila som sirsie saty. Ale sikovni si vsimli uz okolo 10tt.
Pri prvom asi koncom 4 mesiaca, také už tehotenske... Teraz pri druhom cca v 12 týždni bolo vidno.Ale keďže sa zacina zima a hrubé bundy už sa nosia, tak zrejme to okolie ani nezistí (okrem rodiny, čo to vedia). Pri synovi to bolo opačne, keďže presne na konci zimy som začala, mať "bruško"
@majkal2019 pri prvom tehorentstve po 33 tyzdni a molentalne som v 28 tyzdni nejake brusko zatial nemam
Oveľa skôr ako v prvom.... V podstate v 8tyz.som videla bruško a teda robila test☺️
@conquestor to vážne?
@dzepeta tak to je super ani není vidieť ze si v tom
Ako? Rychlo a zbesilo 🙈 mama sa mi smeje ze mi brucho vykuklo hned ako som ocurala tehotensky test 😁🙈🙈 ale je to velmi individualne 🙂
@majkal2019 Čakáme prvé a bruško začalo rásť od konca 4 mesiaca. Dovtedy som mala síce bruško ale iba som bola mierne nafúknutá. Teraz som v 19tt a mám take mierne vypuklé bruško, že už vyzerá ako tehotenské.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Dosť skoro, pri prvej na konci 4. mesiaca, pri druhej už hádam začiatkom 3. mesiaca. Pri treťom už v polovici 2. mesiaca. Ale ja som mala po pôrode aj diastazu (rozostup sikmých brušných svalov)