Kedy vám umožnili počuť tlkot srdiečka bábätka?

16. okt 2024

Ahojte,
Kedy vám robili akciu srdiečka ? Som v 13tt, a kontrolu mi dali až v 15 tt. Pozerali ma iba odspodu zatiaľ. Čo je asi ok, ale rada by som už počula tlkot srdiečka… nemám žiadne príznaky tehotenstva a trocha sa obavám

katariiinkaa
16. okt 2024

U svojej gyn som srdiečko stále iba videla, nikdy mi však neprehrala jeho zvuk. Prvýkrát som ho v rámci vyšetrenia počula v sonoclinic na 1. trimestrálnom screeningu, aj to asi na 3-4 sekundy. Pomimo to som ho počula len doma cez angelsound, tiež na pár sekúnd.

gejb
16. okt 2024

Na kontrole ako prvé pozerajú akciu srdiečka. Aj tebe urcite doktorka kontrolovala a ked povedala ze OK, to znamena ze ju videla.
Vždy mi ukázala monitor s blikajúcou machuľkou = ❤️
Zvuk mi pustila asi až niekedy ku koncu 2.trimestra

autor
16. okt 2024

@gejb ďakujem ❤️ vždy povedal že je všetko ok, alebo srdiečku mi nehovoril, keď som sa pýtala, že kedy sa to robieva, aby sme ho počuli, tak povedal, že sa to robí až v 11tt. (To som bola v 9-10tt) ale už som začínajúci 13tt.. ale mením doktora, tak sa spýtam nového už..

autor
16. okt 2024

Ale o*

gejb
16. okt 2024

Hlavne ze je všetko v poriadku 🍀

lucia13022023
16. okt 2024

Na každej kontrole som počula zvuk srdiecka

nikasmile
16. okt 2024

@lucia13022023 podobne

vkatush
16. okt 2024

Mne okolo 10-11tt a odvtedy na každom ultrazvuku, aspoň na pár sekúnd. A na jednom to muž počul až vonku na chodbu, tak silno to dala 😂

dixitka
16. okt 2024

Tuším v 20. tt počas morfologického ultrazvuku mi to pustila prvýkrát. Ale nežiadala som predtým, aby to dr. pustila, možno by bola ochotná aj skôr. No v prvom trimestri sa to tuším ani nemá robiť, nie je to dobré pre plod.

tinalia
16. okt 2024

Mne v 12tt pustila prvykrat srdiecko

butterflyeffect
16. okt 2024

Mne asi uz v 8 tt🙂 v 13tt som si kupila angelsound

saxana000
16. okt 2024

Mne to doktor pustil vzdy hned ako ho nasiel.potom som si kupila angelsound a pocuvala kazdy vecer doma na posteli.. este ho stale mam ak by si mala zaujem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre