Na veľkom usg som bola v 13tt, ale nevedeli povedať na isto. Teraz chodim len na poradne k mojmu lekarovi, som 16tt, kedy mi bude vedieť povedať pohlavie aj moj lekar na klasickej poradni? Vďaka 🙂
@bolarazjedna ja ale všade čítam, že podľa kvality usg..ma klasické sono, žiadne 4D 😅 na to som bola na inej klinike v prvom trimestri na ten prvotrimestrálny screening…najbližšie k nej idem v 19tt, tak hadam už bude vidieť🙏😅
No môj lekár tiež má tiež len klasické sono , aj to nie najmodernejší typ (ma 2 ambulancie a zrovna kde chodím ja , tam ma starší prístroj s horším zobrazením, ale nie zlým.... Ale napr fotku stále mi nevie spraviť, lebo malé si zakrýva tvár a potom vidno iba rozmazanu machulu na fotke, tak sám navrhol, aby som prišla na druhú amb, že tam má lepší stroj). Ale pohlavie vedel určiť bez problémov.
@bolarazjedna ďakujem krásne, tak snáď to už v 19tt bude vidieť🙏🥰
vseobecne plati, ze skor az po 20tt vedia presnejsie povedat, ale ani to nei je na 100%.
samozrejme neikedy zistia pohalvie aj skor, ale skor v pripade ze ide o chlapca. jednoducho vidia mu nieco medzi nozickami. no ak sa nahodou zle otoci, uz neviedia,a ke je to pohlavie. mne nevedel dr povedat ani presne v 20tt. dcera sa skryvala.
cim skor, tym mynej presne to je.
Na 100% až pri pôrode
Záleží ako sa ukáže ja keď som čakala dievčatá boli tajnostkárky staršia tá sa ukázala až v ôsmom mesiaci dovtedy bola vždy otočená chrbtom a zadkom a chalani ti sa ukázali hneď v 12 týždni
Mne povedal v 18tt
som v 18tt a stale este nevieme je to 50na 50 o dva tyzdne mame morfo tak snad uz 🤭
Mne az v 26.tyzdni, do 2.velkeho sona sa so mnou ani nechcela bavit stale ma odbila ze to az na velkom ultrazvuku sa bude pozerat a ked som bola v 21.tyzdni na velkom ultrazvuku tak to nebolo dobre vidno lebo mala bola zle otocena 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 16tt už by mohol vedieť povedať (mne to tiež povedal vtedy), samozrejme, ak sa bábo chce ukázať.