Ahojky. Kedy vam doktor e vedel povedať pohlavie babatka? V koľkom týždni cca ďakujem
@nelca84 normalne mi to pomôže. Co je to za otazku? Asi apson orientačne to pomôže ze zhruba kedy vedia určiť pohlavie ked tu napíše viac bab podobny alebo problizujuci sa tyzden
myslis, ze tvoje dieta sa natoci podla toho, ako vyjde statistika na MK?
Syna mi povedali v 16tt, teraz som opäť tehotná a v 20tt mi povedali ,že je to dcérka. Tie dievčatá sa tak ťažšie pozerajú. 😁😊
Mne v 33tt. Nikdy sa nechcel ukázať. Môj doktor v tom čase 3/4D sono nemal.
Cca 20.tyzden
Mne povedali v 13tt chlapec, všetci sme tam aj s dokotorkou “niečo” medzi nohami zreteľne videli, potom sa dlho dlho babo nechcelo ukázať a až 25tt konečne bolo jasné, že to je dievča...teraz ešte čakám na 3D sono budúci týždeň na potrvdenie
Od 16tt uz je pohlavie vytvorene, skor vedia len podla nejakej kosticky ale to sa este moze zmenit. Mne to co povedali v 13tt sa potvrdilo v cca 20tt. Z krvi sa da skor ale je to plateny test za cca 120€
V 13tt jedno povedal. V 20 týždni ine pohlavie. To sa mení dievca sa podoba vela x zo začiatku na chlapca takže. 😄
V 13tt - ale bola som na sukromnej klinike, kde maju spickove vybavenie, velmi kvalitny ultrazvuk, takze povedali na 95%, v 20tt na rovnakej klinike potvrdili.
21/13/13/14.tyzden... nezmylili sa ani raz, ten falicky vybezok uz som na sone pri najmladsej videla hned, ze je paralelne s chrbticou, ani hovorit nemusel ♥... ale v tych nizsich tyzdnoch je to len - "Vyzera to skor na chlapceka/na dievcatko", nikto ti za to ruku do ohna neda...
V 16tom týždni obe deti, pri prvej sa nemýlil, druhé uvidíme🙂
Moj gynekológ ma uplne obyc.sono a druhého syna určil pri spravnej polohe uz v 14 tt,
Neviem v ktorom tt 😁ale bol to asi 6 -7mesiac
mne v 20 +6 na morfologickom ultrazvuku. Da sa zistít aj z krvi pri trisomy testoch( myslim ze tak je) od nejakého 12tt ak by si to uz nevydržala
Mne v 13 týždni 😊
V 16tt+ nejaké dni mi na mini kontrolnom sone povedal lekár že čakáme dievčatko (bola tak natočená, že to bolo aj mne jasne 😁), v 18tt na 3D iný lekár tiež povedal dievčatko a na morfo sone v 22tt tiež dievčatko.
Či to vyšlo môžem dať vedieť na prelome rokov 😁
Ale niekomu hovoria celé tehotenstvo nejaké pohlavie a nakoniec je iné
Mne v 20tt na morfo USG na 100% lebo to bolo jedine čo otrčila. 🤣
Dceru v 24tt hrala sa na damu a nozicky mala tak ze sa nedalo vidiet pohlavie. Syna v 15tt
@nelca84 čo máš za problém? Si sa zle vyspala? Veď sa len pýta, že kedy cca sa môže tešiť že sa to dozvie no nie?
@simona139469 no ved práve, ze jej to nic nepovie a tesit sa moze od 12. do 30 tt
V 19 tt. dievča, narodil sa Damiánko🤗
@eriksonka1234 a nevedela si to až do pôrodu alebo povedali neskôr pri sone ?
@klip0 odišla som k inému lekárovi a ten mi povedal asi v 23tt chlapca, potom opäť dievča a užšom sa pre istotu nepýtala. Druhé sme nechali radšej tak a bolo prekvapko.Moje najlepšie rozhodnutie❤️a najkrajší pocit
Oba razy si správne tipli doktori na prvom ultrazvuku
Prvého deň pred pôrodom, čiže 37 tt.. že vraj nebolo vidieť mi stále Dr tvrdil, no jeho kolega to teda videl 🙂 druhého v 16 tt a tretí krát v 20 tt..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne v 13tt, niekomu v 20tt, niekomu v 25tt. Ako ti to pomoze?