Krásny večer. Otázka skôr na nízke a štíhle mamičky 🙂 kedy vám začalo byť vidno tehotenské bruško? Prípadne kedy si vaši najbližší všimli že čakáte bábätko? Dakujem
Pri prvom okolo piateho mesiaca až pri druhom hneď 😅
4m
Záleží aj na tom, aké oblečenie nosíš. V 5.mesiaci to už bolo jasné vidieť. Ale v zimnej bunde ešte moc nie (najmä pre cudzích).
Cca 5-6m
Ja som práve v 9tt a normálne mám v páse 58cm a zatiaľ len pod bruchom malý kopček 😁
Pri prvom tehitenstve to bolo az v 34 tyzdni, kedy mi vykuklo brucho a pri druhom tehotenstve asi v 30 tyzdni. Ja som celkovo mala male brusko, ale popravde som bola spokojna aspon dlho nezavadzalo😁
6m
ako pri ktorom... ja som mala pri dievčatách tak malé brušká , že dokonca ani len susedia si nevšimli že som tehu...až keď ma videli s kočíkom ...
Ten malý kopček je tvoj tuk....9tt určite nie je vidieť.
Ja nie som sice nízka ale za to veľmi štíhla, chudá. Tehotenstvo s dvojičkami a brucho mi začalo rásť, že som si už naozaj niečo všimla až okolo 20tt. Ja som však mala neštandardne malé brucho na dvojičky, keď som išla už na kontrolu k pôrodnikovi do nemocky v 31tt tak mi nechcel veriť kým som nevytiahla tehu knižku. Susedia si asi do dnes myslia, že ich máme adoptovaných😂😂😂
Vidno niečo bolo uz v 3 ale tak od prvého pohľadu cez oblečenie 5 6 m
Dokonca mna noví susedia v 5m ani ne registrovali ako tehotnú
😂😂
7m
Tak 9.tyzdni je plod velky asi ako vacsia oliva.takze tazko by ti bolo uz vidiet brusko,zvlast ako prvorodicke. Ja som nizka-pri prvom som vypasovane rifle nosila az do 20.tyzdna,az potom bolo cosi vidiet. A druhe bolo vidiet prv,okolo 15 tyzdna....
Mne manžel povedal že keď som bola v 3 mesiaci už videl
7m, nemala.som.vobec velke brusko za co som.radaa 🙂
Ahoj, som prvý krát tehu a pravda je že bruško mám od cca nejakého 11.-12.týždňa, som krpata a celkom štíhla čiže ten kopček alias bruško celkom rýchlo narástol, aktuálna som už 19tt a ako vraví manžel mám riadny vandeľ 😅😅😅
Mne až v siedmom mesiaci vypuklo
Ahojte mne bolo vidno brusko iba teras 4 mesiaci
@simina127 takéto brusko som mala v case, ked som bola najviac fit pred teho :D
@petkasaurus čosi to je len foto, počkaj dám z boku😁
@simina127 ano, tu uz je pekne vidiet teho brusko 🙂
A to iba zacnem 5 mesiac
Mne cca od 6 mesiaca
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?