Ahojte kedy uz naisto vidno pohlavie?
Bola som na ultrazvuku v 19 tyzdni a vraj cakame dievcatko. Skoro som od radosti vyskocila z koze 😊😀😀😀. Ked som otehotnela chcela som chlapca ale nejak ma to zacalo tahat k dievcatku. Aj ked som kupovala prve veci pokukovala som viac po ruzovych 😀
Viem, ze to je jedno co to bude hlavne nech je zdrave...ja sa len pytam na skusenosti.
100 % istota je pri pôrode... mnohým to povedia správne už počas tehotenstva, ale zopár rodičov už zažilo šok. Nám síce povedali správne, ale nie vždy som silou mocou skúmala čo máme. Jedno moje dieťa bolo furt zadkom otočené, správne sa nastavilo až okolo 25 tt
Istota je vraj až pri pôrode 😁 ale keď ma doktor dobré sono, tak snad sa nepomýlil
Ak je to len na zaklade sono, tak sa neda takto povedat, ze v ktorom tyzdni. Zalezi na tom, ci sa podari zachytit dieta v spravnom uhle. Moja sa na sono v 16t hned rozkrocila a bolo na ultrazvuku vidno jasne kavove zrno😃 moje krsniatko sa motalo na kazdom sone a lekar len tipoval.
Po pôrode to už je na 100%
@basska_b bolo to na 3 D ultrazvuku tak snad videla dobre pani doktorka 😀 tak pre istotu sa budem krotit s dievcenskymi vecami
ak to bolo na 3d uz to hadam plati, ale kamoske na troch sonach tvrdili ze stopro dievca a v 25tt zrazu narastol pipik 🙈 tak len pre istotu s kupou veci pockaj aspon do dalsej poradne
16tt ak je dietatko dobre natocene
@alikal jasne pre istotu pockam aj tak mam len par ruzovych veci a ostatne su take neutralne
Mne povedal v 12+3tt lekar, ze je na 99% presvedceny, ze to bude chlapec. A aj bol.
Ale pre istotu som do porodi kupovala vacsinou veci neutralnych farieb.
Ja som do 30tt čakala dievčatko, potom dievčatko zrazu niečo do rástlo 😀
V 12tt to nebolo este presne vidiet ale v 16tt mi potvrdil chlapca a aj to tak bolo 🙂
Tak u mňa to bolo na 100% isté až po pôrode 🙂
@ivika99 😀😀😀 hlavne ze je zdrave
Och ja som to mala presne na 100% a to 3 dr rozličný mi povedali že baba ale neverila som vobec .vecičky boli ružové ale pre istotu aj chlapčenské kočiar neutrál 😁 keď už som porodila tak povedali že baba tak už jedine veriť som musela že som to porodila ja 😂
Pri druhom dietatku som uz vedela o tom,ze niektory gyn pouzivaju metodu "uhlov" kedy vedia asi na 70% urcit pohlavie uz na konci prveho trimestra..tak som sa dr spytala ked robil prvotrimestralny scaning a on hned bez vahania povedal ze dievcatko (tesila som sa,chlapceka sme uz mali a dufali sme teda v dievcatko,,zdrave samozrejme) a pohlavie vzdy potvrdil a raz som videla aj to tzv.kavove zrnko,,a potom sa narodila 🥰
Myslim,ze to ze pocas tehu si sa podvedome zacala chystat na dievcatko - bola materska intuicia..ja s manzelom verime ze nase nenarodene prve dietatko (zamlcany potrat v 9tt) bolo dievcatko,tak sme to vzdy citili,pri druhom zasa ze chlapcek,a bolo to tak,,a nasa slecna?ja som bola neista,no muz bol presvedceny ze urcite dievca ☺️
Presne toto som dnes chcela riešiť 😄 ja som 16+0 a dnes mi lekár povedal, že čakáme chlapčeka, čo ma samozrejme veľmi potešilo, len som viac bola psychicky pripravená na dievčatko. Ešte si to nechávam pre seba, je si istý tak na 70%, vraj je stále možnosť že to bola len pupočná šňúra. Čítala som veľa prípadov kedy z chlapčeka bolo dievčatko a naopak, tak som zvedavá 😃
Moj druhy syn od 16tt otrcal kazdy bozi raz pipika cez cele sono, aj slepy by ho videl :D
@evkamotka 😀😀😀 chcel aby vsetci videli ze to je chlapec 🤪😀😀😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
My sme vedeli v 13/14.tyzdni a vzdy to vedeli presne, nic uz nezmenili...