Ahojte,som v 17.tt a chcem sa spýtať kedy ste začali postupne kupovať výbavičku,oblečenie....?
Ja az po nejakom 25tt
@monca0021 hej hej akože povery to neriešim len do teraz sme kupili jednu 4-sadu a jedny dupačky a tak preto sa pýtam že kedy ste čo začali😊
@christin33 ja v 32. tt a aj tak sa mi to zdalo priskoro.
@evuska135 oki ďakujem
@christin33 prvé veci hneď, keď som zistila, že som tehotná a postupne pomaly čo bolo v akcii. Keď kupuješ dopredu vieš dobre ušetriť. Napr zimný overal som kúpila v jari za 6,99€. Fungovala som tak i pri dcére i teraz pri synovi. Maly má 3,5 mes. a už mám nakúpené veci na budúcu zimu, všetko zo zimných výpredajov a rovnako na jeseň kupujem na budúce leto
@christin33 Ked mi skoncili nevolnosti, t. j. asi v 15. tt. Priebezne som si kupovala aj veci do porodnice (vlozky, kosele...). Po tom 32. tt som uz tolko nevladala behat za vecami.
Ja som 19.t a ešte som nekupovala nič. Kočík a nejaké veci mám po dcére.
@ecko80 ďakujem😇
ja po morfo sono, tj po 20tt
Ja budem kupovať hneď ako budem vedieť pohlavie 🙂 pekné veci väčšinou sú vo farbe ... Pri prvom som chvala bohu kupovala tiež tak lebo som bola stale v nemocnici dúfam že teraz tak nebudem ale nikdy neviem.
@nikaaaaa hej hej ...ja idem teraz až v 20tt na ultrazvuk tak snad budem vediet pohlavie😇
@christin33 aj ja idem 24.3 ku Grochalovi.neviem sa dockat😊
Ja som chcela ist teraz v 25tt pozriet par veci. Mam doma iba zopar veciciek, tak akoze do 10ks max na oblecko a 4 latkove plienky. A teraz je vsetko zavrete a boh vie kedy co kupim. Takze myslim , ze to bude tazka improvizacia ak toto do polovice juna neprejde.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja hneď ako som zistila že som tehotná, neverím na povery a od 6-7 mesiaca som na rizikovom a skoro stále v nemocnici takze chvalabohu že som začala už vtedy lebo by som nemala nič nachystane. Keď sa ma niečo stať sa stane či máš veci kúpené alebo nie