Kedy ste už mali pekne viditeľné bruško?

darina85
30. dec 2012

Dievčatá kedy ste už mali pekne viditeľné bruško? Som v 22tt a bruško skoro nevidno, ani mi nechcú veriť, že som tehotná :(

monika15
30. dec 2012

JaaaaJ neboj... =) Ja som clovek typu XL 🙂 takze me do 26 tyzdnov nebolo ani vidiet 🙂 vobec
a potom zrazu ze BUM>>>> ale jak keby som cakala trojcata heheh 🙂))
pride to ... 🙂 neboj 🙂)))

michaela80
30. dec 2012

Jaj ved bud rada, rychlejsie sa dostanes potom naspat do formy... ja som pribrala 3 kg za cele tehu a takto som vyzerala ani nie 24 hod pred porodom v 37 tt... ale ja som pripadala ze som ako slon ked som pozrela dole na brusko 🙂

pingu1
30. dec 2012

jezis maria, bud rada, ze nemas kotol jak melon. neboj, ono vylezie... este ti aj na nervy polezie

1234lubka
30. dec 2012

no no teraz sa ti rozrastie....mne tak do 20 nebolo skoro vidno....vydala som sa a potom mi zacalo rast jedna radost 🙂 po 20tt 🙂

petka55555
30. dec 2012

Ja cakam druhe a som v 25 tt a vyzeram len ako poriadne najedena 🙂

zuzi0911
30. dec 2012

Tak okolo 20~25 tyzdna.ja som ho ani velke nemala.

jania023
30. dec 2012

mne vybehlo trochu az ked som bola uz v nemocnici cca 3 tyxzdne pred porodom ..rodila som na 36tt takze viac menej az na nejaky 30t som mala mini brusko..pribrala som do 6mesiaca iba 1kg..no a potom v porodnici za 21 dni 21kg 😀 ale to bola voda nie kyla..takze bud rada ze niesi slon 😀

nikolet_89
30. dec 2012

ahoj moj 31tt....

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2012

mne brusko vykuklo v 24tt 😉

inga110
30. dec 2012

JAJ PRI PRVOM AJ JA SOM SA TRAPILA ZE NIC NIE JE VIDIET A VYKUKLO OD 24=28TT, A PRI DRUHOM VERU V 16 TT SOM MAL BRUCHO AKO SLON 🙂 TAKZE SI TO UZIVAJ

sunshine5
31. dec 2012

Ahoj, ja som v 18tt a tiez zatial nie je nic vidiet, iba ze som sa cez sviatky asi trosku prejedla. Naozaj nie je nic vidiet. Ale ja som si povedala, ze na utz je vidiet ze babo rastie a asi mu zatial staci tolko priestoru, tak sa nebudem strachovat a ako tu uz aj bolo spomenute. Aspon sa dostaneme rychlejsie do povodneho stavu. Ja nosim stale S a vsetko je mi dobre a dokonca gate 34 si obleciem, kedze sa mi podarilo aj schudnut a to som nemala ziadne nevolnosti a lubim papat 🙂
Takze neobavaj, urcite vykukne. 🙂)

snopkulka
31. dec 2012

Na mne to bolo vidno už v 3 mesiaci 😀 dokopy som pribrala 16 kg, navláčila som sa teda riadne. Ale do troch mesiacov som bola na svojej pôvodnej váhe 😉

bambibam
31. dec 2012

v prvom tehu tak okolo 30tt už to vyhuplo v druhom to bolo okolo 20tt a v treťom som mala veľa plodovej vody a už v 15tt ma púšťali v autobuse sadnúť. Takže je to individuálne, ale lepšie je s menším bruchom a potom prekvapko pre okolie - napr: na našej susede sme nič nevideli celé leto behala v plavkách , bruško ako pred menzesom a trošku nafúknuté ako by sa viac najedla a zrazu išli deti do školy a ona tlačí kočík

dedenini
31. dec 2012

tak okolo 5 mesiaca uz zacalo viac vykukat 🙂

myshalka
31. dec 2012

mne začalo tiež tak riadne vykúkať až okolo 5-6mesiačika :D a ako som hore čítala v jednom príspevku..buď rada, že je to takto veru tak :D síce nepadne dobre ani počuť že nič nevidieť,ale ver mi,že horšie je počuť "bože a ty nečakáš dvojičky?" a podobné keci...

zuzuj
31. dec 2012

Veru jemine....zavidim...asi mas pevne brusne svalstvo a super postavu....mne uz aj pri 1 aj teraz v druhom mesiaci riadne vykuklo, a teraz som uz ako slonica a som o mesiac len popredu od teba.... 😀 Ale hned by som sa vymenila....

marissenka
31. dec 2012

mne tak v 5.mesiaci ,mam sama o sebe take faldiky...tiez som z toho bola trosku frustrovana...niektore baby si fotia brusko,ze 1.mesiac, 2.,...a ja som zacala od 5. 😀 😀

leishmania
31. dec 2012

7 mes, v 6.mes som este spala na bruchu 🙂

lienka434
31. dec 2012

mne pri prvom dietati bolo vidno brusko tak 4-5mes. pribrala som do konca tehu 12kg po porode sli hned dolu a teraz po vianociach pri druhom co cakame mi vidno uz v 10tyzd.:D to uz ani stihanut brucho nemozem:D

bzuco
31. dec 2012

pri 1. tehotenstve asi v 2Ott - celkovo som pribrala 20 kíl
pri 2. tehotenstve v 25tt - tam som pribrala len 11kíl

zanin
31. dec 2012

pri prvom v 20tt pri druhom to bolo skorej okolo 15tt

betuska22
31. dec 2012

fuha ja asi až okolo 28tt 😀

mirreckall
31. dec 2012

okolo 30 tt 🙂

gubcikova
31. dec 2012

okolo 37tt

evina57
31. dec 2012

mne ho bolo vidno už v 10tt..a takto som vyzerala v 38tt 😀 v 40tt som rodila 🙂

ivanka.7
31. dec 2012

Ako sa to vezme. Prvykrat ma pustila sadnut pani v troleji v den, ked som tehotenstvo oznamila v praci - s tym som cakala do druheho trimestra, nechcela som nic zakriknut. V oktobri v Nemecku na sluzobke uz to vacsina ludi brala ako fakt, to som mohla byt tak 19ty tyzden, ale nasli sa aj tam taki, co si to este nevsimli. Ale povedala by som ze tak od toho 16.-17. tyzdna uz bolo vidiet, ze som tehotna (a potom prisla zima a v bunde to aj tak nikto nevidel :D).

lilyen2011
31. dec 2012

prvá foto je v 6mes a tá druhá 6dní pred pôrodom 🙂
P.S v 6mesiaci mi jedna tetuška v autobuse vynadala, keď som ju poprosila, že si musím sadnúť ... vraj Vy mladí máte zdravé nohy a nič sa Vám nestane" !!! keď som jej povedala, že som v 6mesiaci a točí sa mi strašne hlava, len kukala na mňa a nevedela čo povedať 😝

leika259
31. dec 2012

Mne bolo vidno trošku v 7 mom mesiaci a tak, že bolo vidno, že áno ona je tehotná to bolo 8-9 mesiaci a keď som šla rodiť si všetci mysleli, že som v piatom - šiestom 😀 😀 😀

ada2321
31. dec 2012

Ja mam mesiac pred porodom a zacinam naberat az teraz . Zo dna na den som oblejsia. 🙂

katkadankova
1. jan 2013

ja som momentalne v 102 tyzdni a brusko mi je uz pekne vidiet🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre