Kedy ste mali tehotenské bruško?

12. nov 2020

Ahojte neni to otázka skôr taká debatka kedy vam začalo rast bruško ja som 14+6 tt a už to trošičku začína kedy ste na sebe videli vy ?

ckatka
12. nov 2020

Každá má inú postavu...ale v zásade po 12tt začína maternica s bábätkom vykukovat z panvovej kosti. Odvtedy už to môže byť cítiť ako také tvrdšie podbrusko...pripadne "faldik" co sa nepodda keď ho chceš "schovať". Ja som si to presne cítila tak, od toho cca 13tt, ale vidno to nebolo keďže som silnejšia.
Niekedy v 15-16tt si to všimli aj pozornejsi ľudia naokolo (bolo leto nosila som tenké šaty). V 24tt na morfologickom už si pamätám ze som už vcelku vyzerala ze do tej ambulancie patrím...
Teraz som v 34tt a konečne vyzerám pekne tehotná nie len prezrata 😂😂😂 ale teda...okej...povedzme ze od 6 mesiaca vyzerám regulerne tehotne.

miiriaam
12. nov 2020

Ja som v 20tt a nemam stale nic, len taky faldik, co vyzera skor ako keby som nafuknuta😄

lienka.7
13. nov 2020

U mna si do 5 mesiaca mysleli ze som iba pribrala 😁 ked som prisla na ultrazvuk a doktor ze ktory mesiac (bola som pohotovosti) vravim ze koncim 6. a on ze kde mam brucho 🤣🤣🤣 take tehotenske zacalo mi rast az v 7., a napr. susedia ze kde sme to male nabrali 😋 nic si pod bundou nevsimli 👍
Ale tyzden pred porodom na poradni tiez baby na chodbe na mna pozerali ze cooo, ze o tyzden mam rodit 😱 si pamatam ze jedna tam prisla na prvu poradnu a tak fucala a mala strasne velke brusko. Este aj priatel ze ci caka 2ijcky sa pytal.
Ale kazda sme ina... hlavne nech je male zdrave 🤗

diaalex
13. nov 2020

V 5.m mi zrazu vyskočilo 😁

eskop
13. nov 2020

Mne az teraz v 20tt zacalo vykukat 😀

birika
13. nov 2020

pri prvej dcerje som v 5. mesiaci nosila cele plavky a tiez to bolo, len akoze som pribrala, pri druhej dcerke okolo 4. mesiaca a pri synovi som v 2. mesiaci nosila materske saty 🙂 je to rozne

nikapuggioni
13. nov 2020

U mna bolo vidieť asi od 13 týždňa ❤️

sona_matas
13. nov 2020

U mňa vykukalo od samotného začiatku...už v 8tt bolo vidieť, že som tehu vďaka nafuknútemu brušku. Potom už v 10tt začalo pomaly rásť. Bruško mi rástlo a ešte stále rastie postupne. Som za to aj rada. Mám mesiac do pôrodu a zatiaľ ani žiadne strie, ktorých som sa veľmi bála. Nie kvôli estetike tela, ale kvôli chorobe. Takže každá to máme inak 🙂 Ja mám 158cm, tak aj tá postava robí veľmi veľa. Každopádne užívaj tehuľkovanie, taktiež som sa nevedela dočkať bruška a teraz už by som bola keby bol drobec na svete :D

cuttina
13. nov 2020

mne uz od 5. tyzdna, hoci je to v tom case este len zhluk buniek, asi sa mi uz zadrziavala tekutina, alebo co...😲

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre