Ahojte žienky chcem sa spýtať také čo ste trocha pribratejšie kedy ste cítili prve pohyby bábätka 🙂 Ďakujem
ja v 20tt
@misulik1310 ja tiež v 18tt
Ja prvy krat 19 tyzdni ale to som nevedela ze ci to je ono a bolo to tak 3 krat v tom tyzdni.Teraz som 21 a uz je to kazdy den.
@misulik1310 ja som 16+4 a už cítim mravencenie. ☺️ Pri prvej dcérke som ani poriadne nevedela kedy kope a co čakať ☺️☺️ a po pravde som si to ani neužila keďže som chodila ešte na strednú. Je to už 6 rokov. A teraz si to užívam naplno 😉😉
Prvýkrát v 20tt, potom druhý a tretíkrát oveľa skor
Ja tiez presne v 20. Raz v 19 som mala take precitenie maternice, akoby som ju viac citila a uvedomovala a potom od 20. pravidelne a stupnujuce
ja som chudá ale cítila som prvý krát až v 19tt
Ja už v 16. prvé - ale nebola som si úplne istá o čo ide ...v 18. akoby mi niekto prstom zvnútra ďobkal do brucha že to bolo aj vidno tak to už som si bola istá že ide o babo (btw som veľmi štíhla- nemala som okolo brucha ani gram tuku )
@misulik1310 zaleži od toho či je to prve tehotenstvo alebo druhé, či tretie....v prvom tehotenstve som cítila pohyby asi v 19 tt tehotenstva. Take len akoby škvrkotanie v brušku... Druhe som už v 16 tvrdila že su to pohyby a nikto mi neveril že to je ono ...postupom to silnelo....teraz po 9 rokoch čakáme tretie bábätko a v 17 týždni som panikárila lebo som nevedela na 100% či je to ono ...tak sa to ťahalo do 19 tt a potom to zintenzivnilo.... Je to do 24 tt vraj uplne v pohode ak necitiš pohyby...Hlavne že podľa USG je všetko ok
Ja az 25t
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja v 18tt