Ahojte, tie, čo ste mali/máte placentu vpredu, kedy ste cítili prosím pohyby? Mám ju vpredu na jednej strane a tam vôbec necítim pohyby, len na tej druhej strane kde nie je, a som už 23tt.... Ďakujem
No ved ale ked na jednej strane pohyby citis, tak tie pohyby dieta robi, a to je podstatne. Navyse ked vies kde presne mas placentu a ze prave tam pohyby necitis, tak aj vies preco. Budes ich citit vsade, ked dieta narastie.
@anavixy ďakujem, to som chcela vedieť, že či aj na tej druhej strane ich budem cítiť, len ta placenta by mala byť hore, tak je mi zvláštne, že aspoň v dolnej časti ich necítim na tej strane...
Ja mam placentu v predu pohyby som citila az okolo 23tt a stale citila som len pohyb v jednej casti. Teraz na konci uz sem tam citim aj opacnu stranu. Podla doky ak sa citi dobre nebude moc menit polohu tak aj je nozky ma stale na jednej strane a aj pohyby som citili skoro stale len v jednej casti bruska.
@s_o_n_i_k_e ďakujem, detto, aj ja cítim pohyby len v jednej časti
Urcite budes, ked sa bude hybat tak, ze sa ti bude brusko vypucat viditelne, tak placenta-neplacenta, budes to citit a vidiet vsade 🙂
Okolo 25tt
Tiez okolo 25tt
pri 4tom tehotenstve a veru tiez az po 25 tt a tak naozaj az v 28 tt a to mi ani gynekolog neveril ze necitim
Druhé tehotenstvo, placenta vpredu ale pohyby až od 23 týždňa
Okolo 21 tt, ale len jemnucke, potom som ich citila stale viac a castejsie s pribudajucimi tyzdnami ale vacsinou stale len 1 miesto to bolo. Stresovala som, lebo niekedy som aj den necitila, ale vzdy bolo vsetko OK. Necakaj nejake kopance ani ze budes vidiet okom tie kopance ako je to u tych, co maju placentu inde.
V 22tt. Ako druhorodicka. Pri tretom som mala placentu vzadu a citila som uz v 17tt...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja od 16/17tt, ale nikdy som nemala take tie echt kopance. To bolo vzdy donkonca tehu ako keby sa mi ryba obsmietne o nohu.