Kedy ste začali cítiť pohyby pri placente vpredu?
Ja od 17 tt- 18-tt pohyby a kopančeky až od 21 tt
az v 21tt
Pre porovnanie prvé tehu placenta vzadu v 20tt a druhé tehu placenta vpredu až v 22tt.
okolo 20 tt
jasom obe tehotenstva mala placentu v predu a pri prvej som citila tusim 18 mozno skor a pri druhej 16tt. podla mna nerozhoduje postavenie placenty ani postava, niesom stihla, normalna s rici 🙂
presne na 21 tt...ale mozno,kebyze nie som prvorodicka,tak kusicek skor..
Prve tehotenstvo, placenta vzadu -19tt, druhe tehotenstvo vpredu a 21tt, som chuda.
Ja tiež okolo 21.tt, cítila som ch najmä zvnútra. Malý celkovo málo kopkal, skôr sa potom už vypúčal🙂
21tt
ja tak v 20 - 21. tyzdni ale to uplne take slabucke. Teraz ich tiez moc necitim ale kedze s babatkom je vsetko ok nic si z toho nerobim. Pride este cas ked my male kvoli pohybom nebude davat spat 🙂
Ja som citila az 24tt.Tiez som pozerala ci to je ok.A bolo 🙂
22.Tt, ale to uz bolo druhe tehotenstvo, ak by to bolo prve, mozni este neskor.
jasom mala placentu vpredua pohyby som zretelne citila az v takom 23 - 24 t. ale nerobila som paniku, lebosonosom mala vzdy OK. a tiez akoprvorodicka som nevedela, co mam cakat.darmo mi segry hovorili, ze "motyliky v bruchu, bublinky" 🙂 kazde tehu je ine a kazda zena sa citi inac.
Ja som zacala cit prve pohyby v 17om tyzdni a to som prvorodicka a teraz idem do 20ho tyzdna ale moj poklad mi dava take kopance ,ze mam co robit 🙂 si mysli ze maminka je boxerske vrece :D a uz riadne citim a vidim kopance ked sa divam na brusko aj ked po pravde este na mne ani poriadne nevidno ze som uz v piatom mesiaci :/
20tt 🙂 dovtedy take bublinkovanie 😀
CCa v 20 tt a teraz su to uz kopance 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
medzi 16 a 17 tt