Dobrý deň, kedy ste prosím ako prvorodičky začali cítiť prvé pohyby bábätka?
@transtuzumab tiež placenta v predu a 19tt
Placenta vpredu a cítila som veľmi skoro. Cca už od 15 týždňa. Pri druhom to zase bolo oveľa neskôr
@transtuzumab Placenta vpredu a cca19. týždeň, o týždeň - dva to už bolo mega citeľné. Pri druhom placenta vpredu a v 20. tom stále prakticky nič, ale menej sa sledujem, mám menej času na to, a poviem na rovinu, na tom bruchu je za tú dobu aj iný "tlmiaci" materiál žiaľ :D, predtým som bola tenulinká.
@transtuzumab placenta vpredu a od 16.tyzdna ale to som musela ležať na chrbte a byt v úplnom kľude a poriadne vnímať brucho , také výraznejšie pohyby od 22t
Niekedy po 20t
Placentu mám vpredu a pohyby citim od 17-18tt
16tt
V 20 týždni 🙂
16. take ako kridla motyľa
18tt
Ináč sa mi páči to prirovnanie ku krídlam motýľa. Ja som mala pocit, ako keby som mala nejakú rybu v bruchu, ako v akvárku, ktorá sa tak mihne :D
placenta v predu, prvé také vlnenie, bublinkovanie asi v 20.tyzdni a už kopnutie v 25.
Placentu som mala vpredu a prve bublinky som zacala citit okolo 17.-18.tt
@transtuzumab 19 - 20t
@transtuzumab placenta vpredu a 16 týždeň ale len také ako ryba chvostom alebo hladkanie zvnútra, od 18 to bolo už cítiť ako kopance a teraz v 35 mi ide rebrá zlomiť 😀
@transtuzumab v 15. tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@transtuzumab placenta vpredu a asi až okolo 22-24tt. Doteraz sú menej intenzívne a som 29tt. Pri placente vzadu je to skôr a intenzívne.