Ahojte,som v 23 týždni tehotenstva a nemam este také pekné okrúhle brucho.Vyzeram akoby som nosila dve pneumatiky ( neviem to lepšie opísať )Vyzera to neforemne a som z toho smutna.Mali ste to niektorá takto podobne a potom sa zaokruhlilo? Ďakujem za odpovede.
Tvar brucha v tehotenstve môže byť rozny. Nie každá ho ma okrúhle. Môže byť špicaté, oválne, ísť "do bokov" ale dve pneumatiky? To akože máš brucho rozdelené napoly? Lebo neviem si predstaviť, ako to myslíš
ja som v 16tt a pribrala som už 5 kíl, takže všetci to na mne vidia.. nejde však o typické zaokrúhlene tehotenské bruško, skôr o kilá navyše a nafukovanie.. inak mojej kolegyni vyletelo bruško až v nejakom 7. mesiaci, dovtedy by jej nikto tehotenstvo netipoval 🙂
Tak jasne, ze tehu brusko vyzera inak na 55kg žene, ako na 100kg..
@vierkainka ja som.v 30tt a stale mi este vidno akokeby predel medzi pneumatikami na urovni pupku :D ale zase ja mam sirkove boky, takze stale mi vravia ze nevyzeram na taky tyzden tehotenstva. Tiez cakam kedy sa uz brusko zagulati 🙂
@jaskolka presnejšie to opísala tu v komentári nižšie qwerty83
@qwerty83 presne tak to mam aj ja 👍👍👍😁
Vôbec som nemala zagulatene brušku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vierkainka Tiež som vyzerala dlho ako proste tučná na bruchu. Lepšie to bolo okolo 34 tt. 😂