Chcela som sa spýtať kedy sa vám bábätko otočilo dole hlavou? Som v 26tt a nič.
Juj, však ty si ešte len v 2. semestri. To máte ešte kopec času. Môj sa otočil až v 40tt. Resp. On neustále menil polohu.
Neboj este ma dost casu aby sa zvrtlo 🙂
v 36 tyzdni, ale bolo malicke, malo dost miesta
V 37tt keď som.sla na kontrolu pred plánovaným cisárskym 😂🤦♀️ dovtedy bol stále priečne
Moj bol dlho priecne, uz som bola zmierena s cisarskym a v 36tt sa otocil dole. A potom som sa zas zmierovala s normalnym porodom :D
V 20tt a ostala tak uz do porodu a aj tak bol z toho nakoniec akutny cisarak. Nestresuj sa, este ma cas 🙂
Prve v 27tt a druhe vobec. Mala som sekciu kvoli KP
Moja mala bola otočená dole hlavičkou už od 22 týždňa. Doktor že ešte sa môže otočiť späť....našťastie zostala až do pôrodu dole hlavičkou ❤️
Moj sa otocil 8 ci 10x.bez prehanania. A to prave koncom tehotenstva medzi 35 az 41tt vratane
Moj par dni pred porodom. Druhe zas od zaciatku... a tretie si zas sedi na vajciach. Tiez som zvedava,ci a kedy sa otoci. Vraj aj zadockom nie je problem odrodit...aak je bruskp vacsie ako hlava.
Mne sa drobec otočil v 30tt, predošle tehu v 24 tt
Mne sa dlho nechcela otočiť bolo času dosť ale už spomínala doktorka sekciu. Tak som neváhala kým mala ešte v bruchu dosť miesta, skúsila som rady čo som našla, každý deň nejaký čas v takej polohe čo uľahčuje pretočenie, dá sa to nájsť na YouTube . Napr. Kľaknúť si a oprieť sa dopredu o ruky. Po asi 6 dňoch som cítila keď som bola v tej polohe že sa otočila. Ale tak možno by sa otočila aj bez toho neskôr ktovie ....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ešte má veeeľa času