Dobrý deň žienky. Chcela by som sa vás opýtať či náhodou neviete kedy sa robí marfologické sono. Bola som pri lekárovi, som v 17 tt a vravel aby som sa objednala na to sono. Rada by som vedela z vašich skúsenosti či to nieje skoro. Som tehotná prvýkrát a ešte sa vo všetkom nevyznám. Ďakujem vám vopred za odpovede. 😊
@katka13543 morfologicky sono robia v tom 12tt potom po 20tt
@katka13543 robi sa v 18 az 22tt
@katka13543 ked tam budes volat na objednanie oni sa Ta opytaju v kolkom si tt kedy bola posledna ms a podla toho Ta booknu. Este nikoho neobjednali moc skoro vedia co robia. A skor ako o tyzden Ta aj tak nezoberu.
@miadi no ja som tam volala a pán doktor povedal že sa to robí od 21 tt do ukončeného 24tt
@miadi a môj gynekológ mi vravel teraz aby som sa objednala. Nevyznám sa v nich jeden povie tak druhý naopak
@katka13543 mne ho robili v 19tt uplne v pohode
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katka13543 najlepšie v alebo po 20 týždni. Ale treba si tam zavolať a oni sa popytaju kedy bola posledná menštruácia a podľa toho objednajú.