Kedy sa mám objednať na predpôrodnú prípravu na Kramároch?

sabiatko
26. dec 2011

ahojte. som v 26tt a potrebovala by som vediet, kedy treba zavolat mudr. jandovej a objednat sa na predporodnu pripravu, teda chcem, aby bol pri porode moj manzel a toto je asi nutne predtym urobit. napriek tomu ze uz pri jednom porode bol, ale to bolo v kosiciach a ziadnu pripravu nepotreboval. a ako to prebieha? kolkokrat tam treba chodit? a daju mi potom nejaky papier, ze ma dovolene byt pri porode? bola by som rada, keby som to nemusela absolvovat, ale asi budem musiet. dakujem za odpovede.

czechzuzanaba
26. dec 2011

Mozes ji napsat mail na katarina.jandova@kr.unb.sk a ona ti odpise, kdy mas prijit.
Jinac je to zajimave s tema prednaskama u p. Jandove - kdyz jsem byla v porodnici, lezely se mnou na pokoji dve baby, a sem se jich ptala, jestli byly na prednasce a ony vubec nevedely, o cem mluvim....
Proste kdyz nekdo nevi, ze se tam ma chodit, tak tam nejde a pak jde na Kramare normalne rodit bez toho. Aspon tak mi to pripadlo. 🙂
A jak to probiha - jdes tam jen jednou, kdyz chces partnera pri porodu, tak aj s partnerem. Prvni cast je o tom, co kde muzes zaplatit a kolik to stoji (nadstandardni pokoj, partnera pri porode, epidural, zazmluvneni doktora) a druha cast je o tom, jak probiha porod, co si mas vzit do porodnice a tak.
Musis si dopredu zaplatit jen ty veci, co sem psala (teda krome toho pokoje, to se plati az po porodu), pokud je chces. Ale zase - jeste jsem neslysela, ze by nepustili partnera k porodu, kdyz neabsolvoval tu prednasku.

katren
26. dec 2011

prepac, ale preco si tam rovno nezavolas a nevyzistis vsetko priamo tam??? ved to mas najlepsie a najistejsie informacie

p4
28. dec 2011

Jandovej sa neda dovolat,takze to ani neskusaj. normalne jej napis na ten mail,com ti poslala czechzuzanaba a ona ti po sviatkoch urcite odpise. spytaj sa jej vsetko co potrebujes vediet. je ochotna a velmi mila.

andreaa1983
28. dec 2011

ahojte, ja som p. Jandovej pisala asi pred tyzdnom a staale neodpisala... tak sa hadam po sviatkoch ozve..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre