Kedy sa dá zistiť pohlavie bábätka cez USG?

29. nov 2023

Som prvorodička, trošku v niektorých veciach ešte neviem chodiť :D
Bola som na prvotrimestrálnom skriningu v 13tt, kde mi povedali pohlavie s tým, že to je tak na 50%. U mojej dr. som bola v 14tt, ešte nevidela nič. Najbližšie k nej idem, keď budem 19tt, mala by už vidieť aj ona pohlavie? Samozrejme prístroje a usg, ktoré používa ona a ktoré mali na prvotrimestrálnom skriningu sa nedajú porovnať. Kedy uvidí na takom bežnom sone pohlavie bábätka za normálnych okolností aj ona? Ďakujem.

amy2807
29. nov 2023

mne povedal v 18 tt a potvrdilo sa

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
29. nov 2023

Dakujem pekne za odpovede, tak to hadam uz v 19tt uvidi 🙂

cookie29
29. nov 2023

uvidi ak sa drobec necha. U mna nechcel 🙂 takze som cakala dlhsie, ale inak v tomto obdobi ano. A ak Ti nahodou povedal ze chlapec, tak je sanca, ze ma pravdu. Z dievcata sa vzdy moze stat chlapec, opacne je to zriedkavejsie

selena_luna
30. nov 2023

Ani pri velmi skusenom dr, ak sa babo nechce otocit spravne, tak doktor vidi prd. Nasa mala ukazovala ritku do 20 tt, potom konecne sa odhalila. A aj z chlapca moze byt dievcatko. Sesternicina mala bola 100% chlapec🤣 Ak chces mat uplnu istotu, tak bud platene krvne testy, ale pockaj do porodu.

smejko47
30. nov 2023

Nám povedali na prvotrimestralnom v 14tt na milión percent s rezervou 😀 o 2 týždne potvrdila aj moja doktorka, neskôr v 18tt už na 100% ale pýtala som sa jej aj v 22 či to stále platí 😀pretože ta kvalita je aká je.. dnes nás čaká 4D tak hádam to bude na 100% bez rezervy

ailiba
30. nov 2023

Mne v 16.tt. Najskor moze byt vidno v 12.tt, ale to je velmi zriedkave. Poznam vsak aj take, co videli az po 20.tt.Zalezi, ako je babo otocene.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre