Som prvorodička, trošku v niektorých veciach ešte neviem chodiť :D
Bola som na prvotrimestrálnom skriningu v 13tt, kde mi povedali pohlavie s tým, že to je tak na 50%. U mojej dr. som bola v 14tt, ešte nevidela nič. Najbližšie k nej idem, keď budem 19tt, mala by už vidieť aj ona pohlavie? Samozrejme prístroje a usg, ktoré používa ona a ktoré mali na prvotrimestrálnom skriningu sa nedajú porovnať. Kedy uvidí na takom bežnom sone pohlavie bábätka za normálnych okolností aj ona? Ďakujem.
Dakujem pekne za odpovede, tak to hadam uz v 19tt uvidi 🙂
uvidi ak sa drobec necha. U mna nechcel 🙂 takze som cakala dlhsie, ale inak v tomto obdobi ano. A ak Ti nahodou povedal ze chlapec, tak je sanca, ze ma pravdu. Z dievcata sa vzdy moze stat chlapec, opacne je to zriedkavejsie
Ani pri velmi skusenom dr, ak sa babo nechce otocit spravne, tak doktor vidi prd. Nasa mala ukazovala ritku do 20 tt, potom konecne sa odhalila. A aj z chlapca moze byt dievcatko. Sesternicina mala bola 100% chlapec🤣 Ak chces mat uplnu istotu, tak bud platene krvne testy, ale pockaj do porodu.
Nám povedali na prvotrimestralnom v 14tt na milión percent s rezervou 😀 o 2 týždne potvrdila aj moja doktorka, neskôr v 18tt už na 100% ale pýtala som sa jej aj v 22 či to stále platí 😀pretože ta kvalita je aká je.. dnes nás čaká 4D tak hádam to bude na 100% bez rezervy
Mne v 16.tt. Najskor moze byt vidno v 12.tt, ale to je velmi zriedkave. Poznam vsak aj take, co videli az po 20.tt.Zalezi, ako je babo otocene.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne povedal v 18 tt a potvrdilo sa