Kedy prihlásiť bábätko k pediatrovi?

2. jún 2020

Ahojte, kedy ste začali s výberom pediatra v tehotenstve a kedy ste sa tam s budúcim babätkom prihlásili? Kedže si myslím, že teraz je nájsť dobrého doktora, čo má ešte voľné miesta, troška ťažšie.. Prípadne ak by ste vedeli o nejakom pediatrovi v okolí Bratislavy, čo sa na mňa ako na vegetariánku nebude pozerať ako na vrahyňu, bola by som vďačná 🙂

tara42
2. jún 2020

Ja som tiez riesila teraz vyber pediatra a vybrala som si Dr. Juliu Hrachovu v Stupave. Neviem ale z ktorej strany BA ste 🙂

autor
2. jún 2020

@tara42 ja som z Pezinka 🙂

hettinka
2. jún 2020

Ja som šla k spádovej nejako pred koncom tehotenstva.

ajka0207
2. jún 2020

Sice nepomozem, ale myslim ze ziadny pediater absolutne neriesi ze si vegetarian a to ze je dieta vegetarian ho tiez zacne zaujimat len ak bude mat nejake s tym suvisiace problemy.

ovaaa
2. jún 2020

Riesila som este pocas tehotenstva. Stretla som sa s pediatrickou, dohodli sme sa, ze ju skontaktujem, ked porodim. Prisla hned na druhy den k nam domov, spravila synovi malu preventivku, administrativu a dohodli sa na dalsej prehliadke.

basska_b
2. jún 2020

V pôrodnici sa nahlásuje už meno pediatra, takže treba si pred pôrodom nejakého nájsť. Sú aj spádovi, ktorí vás musia zobrať podľa trvalého pobytu. Stačí sa mu potom ohľadom návštevy a podpisu zmluvy o starostlivosti ozvať hneď po návrate domov. Naša doktorka sa vôbec nepýta, či jeme mäso alebo čo. Netreba to vesat na nos, ale teda vo vlastnom záujme si treba zistiť, ako živit dieťa bez mäsa, aby proste malo všetko.

jankali31
25. aug 2020

Dobrý deň, ako ste dopadli našli ste niekoho? Ja som tiež z Pezinka a nejako som tu nepochodilanemajú volne, zobrali Vás v pohode aj niekde v BA?

autor
25. aug 2020

@jankali31 áno, nakoniec sem: https://pmspezinok.sk/lekari-v-mestskej-polikli... aj ked už majú plno, ale pred mesiacom ma ešte zobrali.. a ku komu patríte podľa obvodu? tam vás musia zobrať, len ja som nečítala na doktorku, ku ktorej patrím, dobré recenzie, tak tam som ani neskúšala.. v Bratislave som to ani neriešila, kedže nás prijali sem 🙂

jankali31
25. aug 2020

No moja ulica je novostavba, ešte nieje zapísaná takže neviem podla obvodu presne, ktorá lekárka keďže sa sťahujeme, no a teraz ste u tej co nemá dobre recenzie ci vám umožnili vybrať si? Ja by som chcela keď už poliklinika pani doktorku Sallaiovu, má celkom dobre recenzie len neviem ci ma vezme. Dr. Krízanova je okej? Už k nej chodíte? Ďakujem za info. 🙂

petka125
14. mar 2022

Prosiim Vas ste spokojna s vyberom pediatra?
Som z Pk a čakáme v juli a neviem ku komu sa nahlásiť...a kedy :(
Dakujem pekne za info

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre