Baby čakám prvé baby ale kope ma len v okoli pupku. Nemyslím pohyby ale uz normálne kopance. Mali ste niektorá podobnú skúsenosť? Ďakujem🙂 🙂
@ivonach Ahoj. Ja som druhý krát tehotná.. 😉 Na tie pri prvom si už nepamätám ktorý to bol týždeň, ale teraz ich už cítim od začiatku 17.týždňa. Hovorí sa, že druhorodička ich cíti skôr. No ja cítim kopančeky a také mrvenie zo strany na stranu skôr dole, nie v okolí pupku, ale to bude asi tým, že je ešte maličké a ešte sa neposunulo vyššie.
ja som v 27 tyzdni/1. tehotenstvo.
ze ma mala zacala kopat - to som si bola ista az v 22 tyzdni, predtym som tiey obcas citila take bublinky, alebo ze som si rpdla, ale neprdla som si... to bola mala... v 22 tyzdni som si bola uplne ista, ze to ona kope.
vacsie kopance zazivam akurat teraz v 26/27 tyzdni pod pupkom, na urovni pupku, aj na bokoch. predtym to bolo hlavne pod pupkom. akurat ma stuchla teraz nad pupkom🙂
a ratam ze kopance sa este zintenzivnia...
Ahoj,ja cakam uz tretie babatko..pri tych dvoch som tiez citila prve pohyby v okoli pupka..teraz je to ine,citim ich dole,ale to len preto,ze babatko je zle otocene KP (koncom panvovym)cize nozicky ma dole..myslim si,ze mozes byt kludna 🙂
no ja take fakt ze dost intenzivne v 18tom tyzdni a to som prvorodicka tak neviem..ale napriklad odvtedy sa mojej babike dari,lebo aj tuto noc som nic nespala...nedalo s ami hocjako si lahnut,lebo sa jej nic nepacilo a kopalo ma jak keby tam malo futbalku,basketbalku a tenisovku.. 😖 je to peknucke to citit ale obcas to stoji naozaj za to.. 😝
ja take riadne kopancce citim asi 2-3tt, ale posledny tyzden sa to dost stupnuje, vcera som nasmu drobciatku uz dohovarala, ze treba aj spinkat, aby narastlo a nie stale kopkat 😀 😀 😀 !!!IPredtym som citila kade tade take stuchance uz asi od 18tt🙂!!!Nastastie spinkame este dobre , tak od 9:30-6:00, o 6:00baby vstava a pyta si ranajky, kopancami a stuchanim🙂 😀 😀
Ahoj. Včera večer som pri TV cítila jemné šteklenie v okolí pupku. Kebyže nemám ruku na bruchu, tak to asi ani necítim, fakt to bolo len slabulinké. Neboli to črevá, to poznám, cítila som to 2 krát, no neviem, či to mohlo byť bábo. Dúfam že hej 😀 . Bol to taký veľmi zvláštny pocit, ako keď ti stŕpne noha na chvíľu...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som prve pohyby citila velmi skoro (pri prvom v 18. a pri druhom v 15. tyzdni) a do 21. tyzdna sa tak naucili kopat, ze tam bola riadna trma-vrma 🙂 Niektore babatka su proste velki kopaci 🙂