Ahojte 🤗 Celkom by ma zaujímalo od ostatných žien ktore su približne v 25tt kde ste cítili pohyby bábätka v tomto období? Mne je až divné že ich už cítim až pod rebrami a sem tam sa podarí už aj dostať stuchanec do rebra čo celkom aj boli 😂 preto rozmýšľam nad tým čo bude ešte o pár mesiacov keď bude bábo väčšie a silnejšie 😅 je pravda že som veľmi drobná takže už mám pocit že okupuje celé bruško 😊 tak neviem či to záleží aj od toho že už vo mne nemá toľko miesta alebo je len nejako fajne otočený 😊
ja teda rozne, aj okolo pupka, aj po bokoch, ale hlavne dole, pri mocovom mechuti, tam asi najviac
Ja asi všade 😊 aj dolu pri mechúri aj pod rebrami aj na jednej aj na druhej strane 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mtn112233 zalezi aj od toho ako je drobec otoceny ale ano pravdou je, ze uz ma menej a menej miesta 🙂, nas maly je uz od nejakeho 20tt dolu hlavou, nohy ma niekde nad pravym bokom - takze teraz v 33tt bud dostavam riadny stuchanec vpravo alebo ked je na "plaveckom" velmi rad ma aj mechur ale tiez mam pocit, ze je asi vsade s rozhodenymi rukami a nohami 😂 a obcas tak kopne/buchne niekolkokrat za sebou, akoby mi chcel dat najavo, ze z povodnej vily ma garzonku