Kde ste cítili pohyby v 25. týždni?

mtn112233
26. máj 2021

Ahojte 🤗 Celkom by ma zaujímalo od ostatných žien ktore su približne v 25tt kde ste cítili pohyby bábätka v tomto období? Mne je až divné že ich už cítim až pod rebrami a sem tam sa podarí už aj dostať stuchanec do rebra čo celkom aj boli 😂 preto rozmýšľam nad tým čo bude ešte o pár mesiacov keď bude bábo väčšie a silnejšie 😅 je pravda že som veľmi drobná takže už mám pocit že okupuje celé bruško 😊 tak neviem či to záleží aj od toho že už vo mne nemá toľko miesta alebo je len nejako fajne otočený 😊

petamich
26. máj 2021

@mtn112233 zalezi aj od toho ako je drobec otoceny ale ano pravdou je, ze uz ma menej a menej miesta 🙂, nas maly je uz od nejakeho 20tt dolu hlavou, nohy ma niekde nad pravym bokom - takze teraz v 33tt bud dostavam riadny stuchanec vpravo alebo ked je na "plaveckom" velmi rad ma aj mechur ale tiez mam pocit, ze je asi vsade s rozhodenymi rukami a nohami 😂 a obcas tak kopne/buchne niekolkokrat za sebou, akoby mi chcel dat najavo, ze z povodnej vily ma garzonku

hviera81
26. máj 2021

ja teda rozne, aj okolo pupka, aj po bokoch, ale hlavne dole, pri mocovom mechuti, tam asi najviac

ivangeline
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
horskaholka
26. máj 2021

Ja asi všade 😊 aj dolu pri mechúri aj pod rebrami aj na jednej aj na druhej strane 😁

mamusa34
5. jún 2021

@mtn112233 ja keď som na boku tak vtedy najviac sa hmyri 😅a naspodu dosť nízko cítim

mamusa34
10. jún 2021

@mtn112233 ja cítim naspodu pod pupkom väčšinou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre