Ahoj chtěla bych se zeptat.. Je normální, že jsem už ve 20tt a zatím jsem nic nepřibrala.
@ajurka myslím,že nie je dôvod na znepokojenie.Ja som začala priberať až niekedy medzi 6 a 7 mesiacom.To bruško z ničoho nič vypuklo 🙂 Tiež som sa stále bála,že či malý dosť priberá a tak a nakonies som porodila 3800g valibuka 😉
@sissy27
@nikuska0605 dekuji vam, jsem rada ze jsem zatim nic nepribrala pouze mi jde o mimi 🙂
ja som zacala pomaly az po 26. tyzdni,
@ajurka neboj sa bábätko priberá najviac na váhe až v posledných týždňoch tehotenstva 😉 Nerob si zbytočné starosti a len si pekne vychutnávaj tehotenstvo
@ajurka bola som na tom podobne, zacala som priberat az asi okolo 25tt, za cele tehu 11 kg, o dva tyz po porode som mala vahu ako pred tehu (maly mal 3360g) a teraz ma 10mes a ja mam o 10kg menej - aj kojim a som ako kostitras ... :/ takze niekedy tie kilecka navyse aj nie su naskodu, ale teda malemu to nijako neuskodilo, nelam si hlavu a to som si dopriala aj fastfood aj zakusky :D ... proste tehu chute hihi
Caute baby,ja som v 13.tyzdni,najprv som pribrala 2.kila a teraz som ich zo stresov schudla,nakoľko rozchod s partnerom a strasna nechut do jedla.a veľmi sa bojim o male,snažím sa niečo do seba napchat aké hneď ma napina.takze som v 13.tt a sme na tom s vahou ako na začiatku 😔
ja som naprv schudla, potom som sa dostala spat na svoju vahu a niekedy po 26tt ma chytila taka zrava, ze za 10 tyzdnov do narodenia malej som pribrala 20 kg 🙂
@ajurka toto iste som mala ja :D a paradoxne ked ma zavreli do nemocnice lebo mi tvrdlo brusko a otvarala som sa, tam som dostala chute lebo som videla co jedia spolubojovnicky a na vsetko mi isla chut :DD ... takze ked si cele dni napr. sama doma, tak ti nechuti, keby si napr. u rodicov a mamka nieco dobre navari urcite by si si dala .... nie 🙂?
ja som tiez nepribrala do 24t.t., este to dobehnes🙂
vobec sa neznepokojuj, ja som priberala celkovo malo pocas tehu, len 8 kg a to az v poslednych cca 3 mesiacoch
@ajurka tak ho musis pomaly roztiahnut 🙂 ... kazdu chvilu si nieco male zobni a on sa roztiahne. ako pisu baby, neznepokojuj sa, kazde tehu je ine, jedna priberie 30 kg, druha 6 a deticky su krasne buclate 🙂 uzivaj si tehu, prejde to rychlo a uz len s nostalgiou budes spominat ...
Ahoj, ja som pred dvoma rokmi pri synovi pribrala za celé tehu len 3 kg ... posledne som vtedy dosť pribrala, takže to šlo z tukových zásob 🙂 Teraz som pri druhom baby v 30tt a pribrala som 5 kg. Pokiaľ je všetko v poriadku a bábo prospieva, nemaj obavy 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ajurka ja som prvého pol kila pribrala niekedy v piatom mesiaci, takže približne tak ako ty si teraz 🙂 z 39kg na 39,5kg 😕 nakoniec som pribrala celkovo 14kg 😉