Jsem ve 20. týdnu a zatím jsem nepřibrala

ajurka
14. okt 2013

Ahoj chtěla bych se zeptat.. Je normální, že jsem už ve 20tt a zatím jsem nic nepřibrala.

sissy27
14. okt 2013

@ajurka ja som prvého pol kila pribrala niekedy v piatom mesiaci, takže približne tak ako ty si teraz 🙂 z 39kg na 39,5kg 😕 nakoniec som pribrala celkovo 14kg 😉

nikuska0605
14. okt 2013

@ajurka myslím,že nie je dôvod na znepokojenie.Ja som začala priberať až niekedy medzi 6 a 7 mesiacom.To bruško z ničoho nič vypuklo 🙂 Tiež som sa stále bála,že či malý dosť priberá a tak a nakonies som porodila 3800g valibuka 😉

ajurka
autor
14. okt 2013

@sissy27
@nikuska0605 dekuji vam, jsem rada ze jsem zatim nic nepribrala pouze mi jde o mimi 🙂

darzneba
14. okt 2013

ja som zacala pomaly az po 26. tyzdni,

ajurka
autor
14. okt 2013

@darzneba tak to sem tedy zvedava kolik priberu do konve tehotenstvi :D

darzneba
14. okt 2013

@ajurka mala som potom 9-kg

darzneba
14. okt 2013

@ajurka ale ani brucho som dovtedy nemala a zrazu mi rychlo narastlo

nikuska0605
14. okt 2013

@ajurka neboj sa bábätko priberá najviac na váhe až v posledných týždňoch tehotenstva 😉 Nerob si zbytočné starosti a len si pekne vychutnávaj tehotenstvo

jul11
14. okt 2013

@ajurka ahoj,ja som pre zmenu v prvych mesiacoch priberala 3kg mesacne a to som vracala a skoro nic nejedla a vo vyssom stadiu,ked som jedla v kuse,tak som priberala menej tak 1kg mesacne.ale celkovo bolo toho dost 🙂

lucy1311
14. okt 2013

@ajurka bola som na tom podobne, zacala som priberat az asi okolo 25tt, za cele tehu 11 kg, o dva tyz po porode som mala vahu ako pred tehu (maly mal 3360g) a teraz ma 10mes a ja mam o 10kg menej - aj kojim a som ako kostitras ... :/ takze niekedy tie kilecka navyse aj nie su naskodu, ale teda malemu to nijako neuskodilo, nelam si hlavu a to som si dopriala aj fastfood aj zakusky :D ... proste tehu chute hihi

ajurka
autor
14. okt 2013

@lucy1311 ja nemam vubec tehu chute na jednu stranu to je dobre a na druhou ne. Nekdy v obchode nevim co si koupit na nic nemam chut

tenerifka
14. okt 2013

@ajurka Stastna to zena

ajurka
autor
14. okt 2013

@tenerifka 🙂 proc pak? Haha

tenerifka
14. okt 2013

@ajurka No nebudes musiet toho potom tolko zhadzovat

ajurka
autor
14. okt 2013

@tenerifka to jo mas pravdu ;)

meinkind
15. okt 2013

Caute baby,ja som v 13.tyzdni,najprv som pribrala 2.kila a teraz som ich zo stresov schudla,nakoľko rozchod s partnerom a strasna nechut do jedla.a veľmi sa bojim o male,snažím sa niečo do seba napchat aké hneď ma napina.takze som v 13.tt a sme na tom s vahou ako na začiatku 😔

cobhan
15. okt 2013

ja som naprv schudla, potom som sa dostala spat na svoju vahu a niekedy po 26tt ma chytila taka zrava, ze za 10 tyzdnov do narodenia malej som pribrala 20 kg 🙂

lucy1311
15. okt 2013

@ajurka toto iste som mala ja :D a paradoxne ked ma zavreli do nemocnice lebo mi tvrdlo brusko a otvarala som sa, tam som dostala chute lebo som videla co jedia spolubojovnicky a na vsetko mi isla chut :DD ... takze ked si cele dni napr. sama doma, tak ti nechuti, keby si napr. u rodicov a mamka nieco dobre navari urcite by si si dala .... nie 🙂?

zuj
15. okt 2013

ja som tiez nepribrala do 24t.t., este to dobehnes🙂

ajurka
autor
15. okt 2013

@meinkind Tak to mi je moc líto... doufám, že se to urovná

ajurka
autor
15. okt 2013

@cobhan Já jsem také zhubla 8kg a zatím jsem pořád na stejné váze tak se uvidí 🙂

ajurka
autor
15. okt 2013

@lucy1311 Dříve sem vůbec nejedla ted chodím jíst i k mamce, ale jsou to malé porce stáhl se mi žaludek

blueskyka
15. okt 2013

vobec sa neznepokojuj, ja som priberala celkovo malo pocas tehu, len 8 kg a to az v poslednych cca 3 mesiacoch

lucy1311
15. okt 2013

@ajurka tak ho musis pomaly roztiahnut 🙂 ... kazdu chvilu si nieco male zobni a on sa roztiahne. ako pisu baby, neznepokojuj sa, kazde tehu je ine, jedna priberie 30 kg, druha 6 a deticky su krasne buclate 🙂 uzivaj si tehu, prejde to rychlo a uz len s nostalgiou budes spominat ...

ajurka
autor
15. okt 2013

@lucy1311 To máš pravdu rychle to utíká... ani nevím kdy a už jsem v polovině 😵

lucy1311
15. okt 2013

@ajurka tak sa pekne tes, nesleduj kila a hlavne sa vyspi :DD ... ja som uz takmer rok nespala poriadne odkedy sa maly narodil a spominam casto ako som si vyspavala pocas tehu kedy som xcela :D, teraz uz ani na wc nejdem bez spolocnosti hehe

ajurka
autor
15. okt 2013

@lucy1311 někdy mě mimi nenechá spát ani ted... zrovna včera večer mě začal kopat kolem 3 ráno až mě to probudilo... musela jsem vstát a jít si něco dát k jídlu 😀

lucy1311
16. okt 2013

@ajurka no vidis, ono ked je hladne, tak sa vie ozvat hehe ... rozum to ma uz v brusku hihi ...

ajurka
autor
16. okt 2013

@lucy1311 to jo :D

lokilonda
31. okt 2013

Ahoj, ja som pred dvoma rokmi pri synovi pribrala za celé tehu len 3 kg ... posledne som vtedy dosť pribrala, takže to šlo z tukových zásob 🙂 Teraz som pri druhom baby v 30tt a pribrala som 5 kg. Pokiaľ je všetko v poriadku a bábo prospieva, nemaj obavy 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre