Ahojte, jedli ste plesnivy syr v tehu? Ako je hermelin ? Ďakujem 🙂 prosím neukrižujte ma hneď. Chcem si ho dať na panvicu tepelne upraviť. Tak aké máte skúsenosti.
@paulinafabryova ano jedla a aj nivu a aj vsetko pred tehu okrem suroveho masa 🙂
Ano, aj v prvom aj teraz v druhom, tiez som okolo 15t. 🙂
Práve som doslova zožrala pizzu kde bol aj Encián 😂 Ja milujem syry aj plesnivé, smradľavé všelijaké.. všetko s mierou a môže sa. Keby sme nejedli všetko čo sa neodporúča, umreli by sme hladom. Takisto si šupnem aj bryndzu sem tam, jediné čo ľúbim ale neriskujem je surové mäso (tatarák a medium steak).
Nie , ja ale syry v tehu nemozem nejako stravit. Vraj by sa plesnivy nemal, ale tak co
Jedla som aj hríby, aj syry také také samostatné ale aj na pizzy 😂 aj vajíčka. Vajíčka tepelne upravené aj hríby aj syr hermelín. Doslova som ho žrala. A všetko je v poriadku (klop klop)
Teraz ste ma potešili že raz za čas môžem s mierou plesnivy syr 😎😋😋
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@paulinafabryova ahoj.. ja si obcas tiez dam.. ci grilovany, ci len tak kusok na pecivo 😊