Je to podľa vás dievča alebo chlapec?

5. mar 2024

Caute, jedna moja kamoska mi hovorila, ze ona ma take skusenosti, ked je vyssie hcg, ze bude dievca. 😅

Ja som strasne zvedava, samozrejme pockame si este, ale mali sme pohlavny styk cca tyzden pred ovulaciou.... Necakali sme, ze otehotniem, kedze sme sa nesnazili. 🥲 Spermosky cakali zrejme 5g7 dni, to uz nikto nevie kolko.

Isla som 5 dni po vymeskani ms a mala som 3000hcg.

Embryjko je o tyzden mensie podla MS, preto vieme, ze som mala neskor ovulku.

maminkadeticiek
5. mar 2024

Kravina.Navyse sustredila by som sa na udrzanie babatka pocas najkritickejsieho trimestra a necarovala z vody nad pohlavim.

anjelicek26
5. mar 2024

Ako chápem,že ťa to zaujíma ale toto sú rovnaké blbosti ako cikat do sódy bikarbony😅🤣Daj si v tom 10-11.tyzdni zobrať krv na genetiku a po 13.tyzdni ti potom povedia aj pohlavie...

stellarstar
5. mar 2024

Spermosky a embryjko 🙈

petronellla87
5. mar 2024

@stellarstar 😂😂😂

tanyag
5. mar 2024

@stellarstar ovulku si zabudla 👍

jaskolka
5. mar 2024

Z toho neurčís absolútne nič spoľahlivé
Buď si daj urobiť testy na pohlavie z krvi, alebo jednoducho vydrz, kým to bude vidno na usg alebo do pôrodu.

e1i
5. mar 2024

Dcera 641 hcg a pri synovi som mala 514. Kamoska pri synovi mala takmer 2000. Je to velmi individulane a vobec to nesuvisi s vyskou hcg

beata110
5. mar 2024

No teraz sa sustred na udrzanie tehotenstva a ak sa velmi nudis tak si poskusaj kalkulacky pohlavia, cinsky kalendar, jonasov vypocet, vypocty z krvi, vypocty z veku, skusit co ukaze nitka atd. A potom ked ti povedia pohlavie budes vediet porovnat pohlavie. Boli tyzdne na zaciatku ked som len lezala tak som si ich zo srandy porobila aj ja😁

denisakonarik
18. nov 2024

@tanyag
@tanyag
@petronellla87 A čo nakoniec čakáte chlapca či dievca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre