Je to dievčatko alebo chlapček?

30. okt 2021

Ahojte, v 15tt+1 som bola na poradni, kde mi doktor robil aj sono a povedal mi, že to vidí pravdepodobne na dievčatko a spravil foto. Lenže je tam taký výbežok a ja som si neni istá a doteraz mi to vŕta hlavou. Na ďalšiu poradňu idem až v 20 týždni, takže ešte si chvíľu počkám na nejaké bližšie potvrdenie.
Ale povedzte, ako to vidíte vy? Takto to vyzerá naozaj na babu?🤔
Ďakujem 😊

jaja8_9
30. okt 2021

Tak ak ti doktor povedal ze to vidí na dievčatko, tak prečo máš pochybnosti? Véd on ma medicínske vzdelanie, on tomu rozumie... Načo mat pochybnosti a hľadať za tým niečo iné? Počkaj a uvidíš čo ti povie nabudúce 😉
Toto je skôr o tebe že si praješ chlapčeka 🙂

borka168
30. okt 2021

Netreba ešte vôbec riešiť. V 20 týždni by malo byt pohlavie rozpoznatelne. Niektorí dr ani nehovoria skôr

malia18
30. okt 2021

Mne to príde ako chlapec ale verila by som skôr doktorovi 🙏

alzbeta311
30. okt 2021

Aj mne to pride ako chlapec, ale ten "výbežok " musel vidiet aj dr a keď mu to neprišlo ako pipik tak to bude asi dievča 😂

ladybug138
30. okt 2021

Noo, my sme si s muzom tiez mysleli, ze chlapec, ale doktor to nazval ako kavove zrno a taky zvlastny tvar to malo, ale mame naozja dievca 😃

ukulela
30. okt 2021

Ten vybezok videl aj doktor a zjavne to nevyhodnotil ako penis. Ver doktorovi.

belllinka
30. okt 2021

Penis a klitoris vyzeraju v tomto tyzdno dost podobne, takze su zbytocne nejake amaterske predpovede, ze vybezok musi byt automaticky penis,

autor
30. okt 2021

Nooo, takto, on povedal, že je to tak 60 %. Ale dobre, nechám tak a uvidím. Ďakujem.

nevenka
30. okt 2021

Prave pre taketo nejasnosti mi moj doktor povedal, ze pred 20 tyzdnom mi nebude nic hovorit, az ked to bude jasne vidiet. Hoci, druhe mi povedal v 17 tyzdni a trafil sa. Neupinaj sa na nic, podla mna.

siska53
30. okt 2021

A nie je to jedno??
Hlavne, nech je zdrave!!!

Mne tvrdil stale, ze dievca. Babo stále tak otočené, že sa to nedalo určiť. Ja som citila, ze to bude chlapec. V 8.m. sa zrazu konecne ukázal. Bol to chlapec.

autor
30. okt 2021

@siska53 dobre, kľud preboha

danulicek
30. okt 2021

V tomto týždni je to ozaj ťažko predpokladať, ale vyzerá to ako formujúce sa kávové zrnko. Ale nie som lekár a hodnotím len podľa toho, čo som citala, keď som študovala v minulosti nasu fotku z ultrazvuku 🙂 a aj pre toto je lepšie informovať o pohlaví neskôr, lebo sa to zatiaľ dosť podobá 😂 pre porovnanie - tu je v 20tt chlapec - ma taku anténku 😃

haley7897
30. okt 2021

Pozri toto ⬇️
Samozrejme to nič neurčuje, nieje to 100% ale aspoň malý hint 🤷🏻‍♀️😂
Podľa tohto by som sa tiež asi skôr priklonila k dievčaťu. Ale teda bez záruky, vrámci zábavy 🤷🏻‍♀️

janickacrazy
30. okt 2021

No mne v 15 TT povedali, že na 60% dievča a nakoniec to bol chlapec, v 20tt už to bolo jasné.

wevusska
31. okt 2021

Aj my sme mali nejaky vybezok a mame Danielku 😀 ale Dr od prveho morfologickeho tipoval dievca.

majka35
31. okt 2021

v 15.tt je výbežok spoločný pre obe pohlavia, genitálie sa začnú formovať až neskôr...toto môže posúdiť naozaj len odborník... mne gynekológ v 12.tt povedal, že budem mať dcéru a mal pravdu, aj keď som si hovorila, že tom je snáď veľmi skoro na takéto tvrdenie... vysvetlil mi, že pohlavie určil podľa špecifického znaku v spodnej časti chrbtice, nie podľa genitálií ...netuším, o aký znak išlo, ale pohlavie mi určil so 100 % istotou, ani na sekundu nezapochyboval ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre