Ahojte baby 🥰 som 12+4tt dnes som mala poradňu a doktorka povedala že zatiaľ to vyzerá na chlapčeka že niečo tak "vidíte tam to? No zatiaľ to môže byť chlapček😄" ako nepovedala že 100% ja si tiež viem že to je skôr nemožné povedať na 100% . Ale mali ste niekto takto a vyšlo im to tak ? ☺️ Ďakujem krásne
Ja tu ani foto nevidím 😂
Mne dr. v 13tt povedal na NT screeningu, ze bude chlapcek a v 16tt moj gyn. ze dievcatko...a mame dievcatko 🙂
@sevrin bolo to medzi nohami nohy sú trochu už väčšie jak ta "čiarka" 😅
@stellarstar lebo nemám fotku,.ja som sa pýtala či to niekomu vyšlo a nie že či vidíte niečo na fotke ☺️
@patta89 tak snád vyjde konečne chlapec do rodiny máme samé dievčatá 😂 13/13 ale inak hlavne nech je zdravé ☺️ ale ďakujem za info
Tak prepáč som si myslela ze si zabudla dat foto 🙄🙈
Mne povedala, v 16tom týždni, že to vyzerá na chlapčiatko, a aj sa mi to splnilo. 🩵 Môj názor je, že keď toto povedala, tak by to tak mohlo byť. Dnes sú už špičkové ultrazvuky. Držím palce, aby to bol vysnívaný princ. 🩵
V 12.tt povedali ze na 95% dievca, v 20.tt 100% dievca, mame dievca 😁
Chlapca vidi dr skor,keby ti povedala ze dievcatko tak ten pipik moze byt niekde este schovany,ale ked ho tam uz vidi,je velka sanca ze trafila.Mne dr trafila chlapcov okolo 14-16tt,
My sme boli u grochala v 20tt a vravím si že na 100% som videla penis až som zostala taká sklamana že som si pokazila prekvapenie… no a opak bol pravdou čakáme dievčatko 😂
Na screeningu v 13.tt povedali 3 krat,ze chalani a boli naozaj chalani (mam troch).Teraz 4.tehotenstvo tiez v 13.tt,ze dievcatko,nemohla som tomu uverit po troch synoch,dala som si teda spravit krvne testy a je to naozaj dievcatko.Uz sme boli aj na 4D,zachvilu rodim a je to 100% baba.Cize mne sa nikdy nezmylili
Toto by zaujímalo aj mňa. Tiež mi Dr povedala v 13t že tam čosi vidí, prikláňa sa viac k chlapcovi ale mohol to byt aj zväčšený klitoris, takže na ďalšej poradni / o 2 týždne/ si to povieme ak bude babo dobre otočene, daj potom vedieť či sa to u teba potvrdilo 😂
@kendra73 jej som rada ze ta tu vidim, super ze si Julia dala povedat a este chvilu vydrzala 💪🏼 Drzte sa baby!
@anna_2012 ja mám poradňu až o 3 týždne tak ty skôr 😄
@jablkovastrudla dakujem,si zlata ❤️ ano sme doma 2 v jednom,sice na liekoch a musim lezat,ale drzime sa zatial.
Tak som dnes po poradni a už máme z chlapca dievča 😂😂 tak som zvedavá ako to dopadne 🙈 môžem cakat na morfo sono 11.11
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Možno je to len nožička.