Dobrý deň,
je podľa vás na fotke z ultrazvuku dievčatko?
podľa mňa áno
Baby, to ako viete? Ja vidím len fľak, netrúfla by som si povedať ani, že to je dieťa...😂
Ano dievcatko
@bambulienka25 22 TT, ultrazvuk robený v tento týždeň
Ja si myslím ze to co máš zakruzkovane určite nie je to co si myslíš
Vyzerá že áno👍🏻♥️
A lekár ti čo povedal? Či rozhodujúce je slovo Dr-matiek? Ony určite budú vedieť viac ako lekár.
@zuzanockamt 👍🏻
Aj podľa mňa je to dievča 🙂 Ja mám takú foto syna a jemu tam vidno pišina, je to zo spodu pohľad a je zjavné, že tam nič nevyčnieva 😊
Anoo 100%😍
@klarissa25 ale je..je to vyfotena ritka zo spodu 😊
Tuto fotku pohl organov jej cvakol gynekolog, tak ako Vy môžete tvrdit, ze to nie je ono , uz sa mi tu rozum pozastavuje 🙈🤦♀️🤷♀️🤣
Prosim vas, zeny, ktore sa do toho nevyznate, tak tu nekomentujte, ze to je hento a ono..kazda,ktora ma za sebou par ultrazvukou tak vidí, ze na snimke je zadocek cvaknuty zo spodu..ja sama mam niekolko takych fotiek a aj video.....tak chvilku popremyslajte, a az potom vypisujte🙏🙂
A mamicka- myslím, ze gynekolog ti sam potvrdil dievku, tak netreba si to uz kontrolovat na koniku🙂
Ďakujem krasne za rozumne komentáre, baby 🙂
@hanka555 tak potom preco sa neopytala doktora??
@klarissa25 mozno jej to povedal a ona sa chcela len "uistit", to uz je vo hviezdach
Povedal mi dievča, no druhý mi povedal chlapček :D preto som chcela vedieť Váš názor, alebo či niektorá z vás nemala podobnú fotku s pohlavím 🙂
Povedal ti dievča, kedy v ktorom týzdni? A druhý že chlapec, kedy v ktorom tt?
@klarissa25 podľa mňa to je hlava.. Treba si to otocit
Z jednej fotky ťažko povedať. Stačí trochu pohnúť sondou, či sa bábo pohne a aj pipík sa môže ukázať. Video nemáš?
Že placenta.... 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
To už jednoznačnejšie dievča byť nemôže.
@nikisk96 Jeej, ahoj, áno, vidím ten rozdiel 😂 kde si bola na UTZ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
určite je 🙂