AHojte včera večer som si na nohavičkach našla taky ružovkasty vytok a aj nejaky flak rouzovej farby inokedy som to nemala a ani dnes rano uz nic bolo to len vcera vecer a odvtedy nic myslite ze by som mala ist radsej k lekarovi alebo je to ok?????mate niektora s tym problemy????? 😒 dakujem za odpovede
utekaj na pohotovost.... moze a nemusi byt to nic vazne....
Já bych šla k Dr.
Pokud jsi doteď každý měsíc v době menstruace nešpinila a objevilo se to teď náhle, tak rozhodně neuděláš špatně, když se na tebe a na mimčo Dr. podívá, nic za to nedáš a ty se uklidníš, že je všechno vpořádku.
Nieeeee, určite to nieje OK. Ja som raz mala a o 24 hodín na to som porodila. V 28. tt. nechcem ťa strašiť, ale každé krvácanie v tehotenstve je riziko
tiez by som sa radsej presla ako nieco zanedbala... drzim prsty
kazdy dr ti povie, ze krvacanie nie je normalne a treba ist za dr/na pohotovost, tak radsej necakat a ist, prinajhorsom sa fakt len prejdes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nie je to v case, ked by si inak mala mat menstruaciu?vtedy sa zvykne objavit vytok, spinenie..kazdopadne..ak sa to od vcera nezopakovalo, tak to len spomen na poradni..ak sa to zopakuje chod hned k lekarke, kazde spinenie / krvave, hnede.../ by mal pozriet tvoj lekar a ak treba nasadit liecbu..nemusi to byt nic, mohla prasknut len cievka, môze to byt ten cas menstruacie ,ale môze to byt aj ine..drz sa 😉