Je normálne, že som do 20týždňa pribrala iba 1 kg?

2marianna25
22. aug 2010

ahojte som v 20 tyzdni tehotenstva a v poctate som pribrala len to co som stratila a to je asi len kilo normalne jem a nic.........je to normalne???? ci priberiem neskor??

cmulinko
22. aug 2010

som si 100% ista,ze este priberies. 😀

atrami
22. aug 2010

@2marianna25 , pokiaľ sa bábo vyvíja a je všetko celkovo v poriadku, je aj takýto prírastok na váhe v poriadku. 2-3 týždne pred porodom, možeš dokonca schudnúť.
No ja som po 4.-5. mesiaci pribrala poriadne 😠

happyinka
22. aug 2010

to je v pohode, tp pride...ja som sice len v 16tom, tiez som ani kilo nepribrala.

melanche
22. aug 2010

ja som pribrala doteraz tiez len kilo a pri prvom celkovo za cele tehot. 3 kg. a vsetko bolo vo poriadku. hlavne aby babo rastlo.

jerryjanka
22. aug 2010

ja som v 19 tt a mam minus 10 kil takže môžeš byť uplne kludná

andika10
22. aug 2010

ja som s dvojkami mala v 17tt o kilo menej ako pred tehu, keď je babo v poriadku tak si nerob starosti

paaj
22. aug 2010

ja som v 20 tt a mam MAX 2 kilá hore...ak bábätko rastie, nerieš..tak povedali mne..tiež nechápem, kde to šetko ide 😉

kkiki
22. aug 2010

ahoj ja som 15tt a mam -4kg . zacala som prirodzene chudnut asi 5m po porode a v 6m po porode som zase otehotnela. a drzim sa na jednej vahe uz 4m ... asi si berie z toho tuku co na mne este ostal 🙂)) som pri druhom pribrala 18kg ostalo mi 10, nestihli sa vstrebat a pri prvej som az 25 ale do roka boli fuc ... same to zacalo odchadzat tak pol roka po ... ono est naberies neboj 🙂

brisilda
22. aug 2010

@2marianna25 je to normalne su kocky ktore v tehotenstve nechtiac chudnu a babo je v pohode 😉 nestresuj sa zbytocne a uzivaj si tehulkovanie 🙂

mirka907
23. aug 2010

je to normalne...ja som za cele tehu pribrala cca 7 kil. Pred tehu som mala okolo 50 kg , takze som sa bala, ze ci ma malinka z coho cerpat....ale ocividne mala 😀 ...narodila sa ako zdrave 3kilove babo.

svetlankat
23. aug 2010

Ja som za cele tehu pribrala 1 kg. Teraz po pol roku po porode, mam o 22kg menej. Plne kojim. Ale priznavam, mala som z coho zhadzovat. Pred otehotnenim 84 kg, pred porodom 85 kg. Po porode 79 kg. Teraz 63 kg

mywiel
23. aug 2010

Moja kamoska pribrala za celé tehu len 6kg a mala sa narodila zdrava mala 47cm a 2900gr. a to bola porodena normalne v termine. 😉

lussy666
23. aug 2010

je to ok...priberies....hlavne ku koncu..

ja som za cele tehotenstvo pribrala 7 kg a dcerka mala 4600:D, placenta 800g, plus voda🙂

ludka140281
23. aug 2010

ja som zacala v 5 mesiaci a do 9 som nalepila 17kg....po porode mi ostali 4kg navyse,vsetko ostatne je fuc 😀 ....neboj aj ty priberies 😀 😀 😀

adetka
23. aug 2010

myslim ze je to v poriadku... ja som pocas tehu nepribrala ani kilo... teda do 22, tyzna som pribrala pat kil... ale ked mi zistili gestacny diabetes a musela som nabehnut na dietu... som do osmeho mesiavca len chudla 😕 ... po porode som mala o 7 kil menej ako pred otehotnenim... 😀 ... ale... hihih... pred otehotnenim som mala nadvahu 15 kg (73 kg)...
Mirka mala vahu 3,40...
po porode som to vsetko dobehla i predbehla 😅

8808
23. aug 2010

@2marianna25 nerob si z toho hlavu, ja som dovtedy len chudla (: teraz som v 16tt a schudla som 2kila, a nepribrala nic.. neboj sa .. si este len v polovici, takze mas este dost casu pribrat.. ja som pri malej pribrala 8kg, a uplne pohodicka, Nikolka mala 3450g, co bolo super, tak sa nestrachuj (: len aby sa ti nestalo ako mne ze pri kojeni som pribrala 15kg ani som nevedela ako.. nastuduj si co mas potom papat na podporu mliecka.. 😀

rokka
23. aug 2010

ja som za celé tehotenstvo pribrala 4,5 kg, malý mal 2,65 kg...vôbec to nevadí, že nepriberáš, veď každý nemusí byť ako tank 😀

petra53
24. aug 2010

Ja som pribrala 32kg!!!!! 😢 😢 😢 Pritom som sa neprejedala a mala som dostatok pohybu , tak neviem 😒 Zhodila som to bez námahy - iba dojčením do posledného deka, aj keď som niečo aj nabrala (myslím, že kvôli antikoncepcii) Teraz by sme chceli druhé dieťatko a veľmi, naozaj veľmi sa obávam, čo bude... Kiež by som pribrala ako vy... 🙂 Nemáte pre mňa nejakú radu? 😀

zuzkat1
24. aug 2010

ja som do polky tehu pribrala asi 3 kila a to som uz od tretieho mesiaca nosila tehu saty..tak nechapem...ale potom to prislo..vianoce😀 a ja som dokopy pribrala 19kil🙂

alexandrah
24. aug 2010

JE!! hlôavne ze male pribera a rastie, nemusis aj ty!!

KOcky, ako sa da schudnut len dojcenim?? to akoze menej jete?? lebo "len" dojcenim asi tazko, ked clovek normalne je, nie?? ja poznam kopec ludi, co pri kojeni pribralo jak slak ... telo si pyta vela jest, energie ...

medyna
25. aug 2010

ja som v 20 tt mala uz naviac okolo 7 kil, a teraz mesiac pred terminom je to 14. Som zvedava, kde sa to zastavi.

caroli
25. aug 2010

ja som teraz v 28 tt a pribrala som max.4 kila zatim 🙂

ivanka85
25. aug 2010

neboj to pride, ja som pribrala najviac v 6.mesiaci

lenuska11
25. aug 2010

je to normalne, nemas sa coho bat 😉 Mozes pribrat neskor, aj nemusis, kazde telo je ine, ale to by ti mal vysvetlit tvoj gynekolog 😉

lucinka83
25. aug 2010

bud rada 🙂 do 20tt priberas aj tak len na seba, babatko rastie hlavne potom a potom uz priberas z tehu 🙂

petka035
25. aug 2010

ja som pribrala za celé tehu len kilo a malá rástla pekne 🙂 takže nemaj strach a užívaj si to 😉

zebricka23
27. aug 2010

ja som momentalne v 23tt a tiez ziadne kilo.....takže neboj..urcite sa to postupne rozbehne..... 🙂

avanka
27. aug 2010

ja som tiez do 22 tt pribrala len kilo a teraz sa to rozbehlo, co tyzden to kilo navyse 🙂
neboj, vaha ti zacne stupat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre