Je normálne počuť pulz cez Angel sound na dvoch miestach ?

miriam1983
4. dec 2019

Pocuvaka som cez angel sound a pulz,rovnako rychly som pocula na dvoch miestach,je to normalne? Uplne dole a potom par cm pod pupkom.

vinejka6
4. dec 2019

Áno, je to v poriadku

miriam1983
autor
4. dec 2019

@vinejka6 myslela som,ze jeden je moj,ale bol rovnako rychly ☺ tak som zostala zaskocena

vinejka6
4. dec 2019

@miriam1983 pokiaľ je rovnako rýchly, je bábätka. A tiež som počula na viacerých miestach, niekde silno, inde slabšie, ale počuť to je nie len na jednom mieste

pallovas
4. dec 2019

Na ľavej aj pravej strane pod pupkom sa brušná tepna delí na bedrové tepny, ktoré pokračujú cez slabiny a dole do nôh... To sú tie rovnako rýchle pulzy, ktoré počuješ... Pulz bábätká je od 140-160 pulzov za minútu.. Je to ako taký vláčik... Keď som to prvý krát išla počúvať... Pustila som si na YouTube ako to ma znieť a potom som hľadala 🙂 a bábätko je ešte malé beha po brušku takže aj vtedy ho môžeš počuť na viacerých miestach lebo migruje ešte kade tade 😊

miriam1983
autor
6. dec 2019

@pallovas ano,viem. Moj to nebol,pocula som ho v strede uplne dole a potom pod pupkom do strany a tak rychlo sa neotocilo,bolo to ako som si jazdila po bruchu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre