Skuste mi niekto poradit čo vidite na ultrzvuku a čo by to podla Vás mohlo byt.hm? lebo moj doktor sa rozhodol, ze ma bude natahovat a nechce mi povedat pohlavie ☹ ultrazvuk je z 20.tt
Prečo tí dr. nepovedal? Veď je pekne otocene a on to tam musí vydiet
podla mna chlapcek, je tam vidiet pipik a gulky celkom pekne sice rozmazane, ale je to tam podla mna...my mame babu a veru sono vyzeralo uplne inak 😀
podla mna tiez chlapcek.🙂
@juvazuzu mozno sa nerozhodol ti to nepovedat, ale ani on to poriadne nevidel.....mne tiez nikdy na 100% nepovedal, ze je to to alebo ono.....az na 3D ultrazvuku sme sa dozvedeli, koho to mame v brusku....
toto vyzera na chlapca, ale co ak je to dievcatko s pupocnou snurou, ktoru ma tadial????
no z tohto sa to neda posudit moj chlapcek vyzeral teda uplne inak dievcatko som nikdy nevidela na sone 😉
@juvazuzu zaplat si 3D/4D v nejakom centre alebo u sukromnika a budes mat jasno, teda, ak bude babo dobre otocene ... tu ti asi velmi nepomozeme ... iba ak by sa ozvala nejaka gynekologicka
je to chlapcek
@zuzanockamt ani gynekologicka by nepomohla, tomu ver 🙂 moj dobry kamarat je gynekolog a viem, kolko namahy to da zistit pohlavie so spravnostou na 99%. podla jednej fotky nema sancu.
ked to vyzera ako chlapcek, tak napr. pusta prietoky, aby videl, ci to, co vyzera ako pipik, nie je nahodou pupocna snura 🙂
opacne zas moze zmiast, ked ma chlapcek pricviknuteho pipika, tak vajka mozu vyzerat ako kavove zrno u dievcatiek. ono je to vazne uplna veda 😀
jednoznačne chlapček. Však to tam je vidno.
@soldi nemam v tomto velke skusenosti ... bola som tehotna len raz - mam syna a ten teda na 4D ultrazvuku nemal v sebe kuska hanby a tam to bolo jasne na 1000%, ani my a nie to este lekar sme nemali pochybnosti 😀
@zuzanockamt ono pohlavie sa lepsie urcuje z 2D, ale ano, traduje sa, ze chlapcekovia radi rozcapuju nozky 😀
podla mna to je chlapcek 😉 ale odbornik nie som 😀
@zuzanockamt ja som sa chcela objednat na 3/D ibaze v galante to havranek robi až v 26.tt a ostatní doktori neburu cudzie pacientky a do hlohovca sa kvoli tomu trepat nebudem. Asi to vyzera ze budeme mat prekvapenie ale mna to chlapec neni.....
@juvazuzu stale je to uplne rozostrene, odfot z vacsej dialky, a potom orez, lebo takto je to akurat vacsie. 🙂 mozem potom skonzultovat s tym kamaratom. on mal zatial 100% uspesnost pri urcovani pohlavia 🙂
este mas moznost dat si pohlavie zistit z krvi. to mas na 99,5% istotu. akurat to stoji 84 eur
@juvazuzu neviem prečo by ta nezobral iný lekár?Moj gynekolog robi sono 3D,4D všetkým pacientkám aj ktore k nemu nepatria.
@juvazuzu ja som tiez na 3D/4D nebola u svojej gyn, ale u sukromnika, robil mi ho v 19 tt a potom v 25 tt
Cakate podla mna chlapceka 🙂
aj ja si myslim,ze je to chlapcek
Podla mna jednoznacne chlapcek...
ja neviem nič rozoznať,takže asi to bude dieťa 😀
Teda ja tam nevidim nic.ale nebude pekne prekvapenie? Ja som si prvu nedala zistit 🙂
A janíček nerobi 3D?
i ked je ta fotka dost rozmazana, tak tiez si myslim, ze to bude chlapcek 😉 ....v kazdom prípade hlavne nech je dietatko zdrave 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podľa mňa asi chlapček ale odborník niesom 🙂