Je na tejto fotke vidno pohlavie bábätka?

neexistujuca22
16. jan 2021

Aj keď je zla fotka ale vidím tam niečo ako guľky hm?

karpina
16. jan 2021

Gulky sa v tomto štádiu vývoja celkom určite nachádzajú v brušnej dutine.. Tak predstavivosť máš dobrú 🙂

laila18
16. jan 2021

@neexistujuca22 keď ti gynekológ nepovedal, tak asi ani on ešte nevidel, štandardne sa to zisťuje na ultrazvuku v 20tt, aj to záleží ako sa bábo otočí

neexistujuca22
autor
16. jan 2021

Povedal že chlapec ale ja stale citim že bude dievca a som v 18 tyzdni joj :/

jaskolka
16. jan 2021

Z tej fotky laik absolútne nič nemôže zistiť. Neviem, ako môžeš cítiť, že čo čakáš, to sa nedá, jedine ze to teba upokojí, ale reálne nie je možné cítiť pohlavie. Chlapec je viditeľný skôr, ako dievča, práve z dôvodu, že je možné vidieť rastúce pohlavné ústrojenstvo. Mne doktorka v 13 týždni už Povedala, že na 80% chlapec, že už tam medzi nozkami dačo rastie. Neskôr to len potvrdila. Ono z dievčatka chlapec byť môže, teda že podľa usg sa môžu pomýliť, ale z chlapca dievča takmer nikdy.

kataina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laila18
16. jan 2021

@neexistujuca22 no tak môže sa to ešte zmeniť 🤷 ja som bola tiež prekvapená, keď mi povedal chlapec, nejako som cítila, že bude dievča aj meno som už mala 🤣 pocity sú na mieste, ak ti to potvrdí ešte na budúcej kontrole tak uvidíš, neboj s tým sa zmieriš 😉

vikusjk
16. jan 2021

@neexistujuca22 aj ja som strasne citila, ze budem mat chlapca a mam babulku 😀 Neboj, je uplne jedno, co to bude, len nech bude zdrave ❤

neexistujuca22
autor
16. jan 2021

No na 3D mi povedali ze 90% chlapec v 12 tt a teraz v 18tt mi doktorka povedala ze chlapec :/

jaskolka
16. jan 2021

@neexistujuca22 tak už to máš takmer isté, je to chlapec. Zrejme veľmi chceš mať dievča, tak preto tie pocity, že čakás dievčatko, ale hlavne aby bol drobec zdravý, je úplne fuk, čo to bude. 🙂

neexistujuca22
autor
16. jan 2021

Cudne lebo pri malom som nemala suchu pleť a teraz v tehotenstve mam :/, preto som myslela že bude dievčatko

siska53
16. jan 2021

@neexistujuca22 uvidis najneskor po narodeni.
Moj pocit bol sice v oboch pripadoch spravny, ale..nemusi to tak byt vzdy.

A moja mama ma.dve dcery a kazde tehotenstvo bolo ine.

neexistujuca22
autor
30. jan 2021

Ale veď keby tam bol pipik nebolo by to vidno na fotke ?? Ved pekne vidno aj nôžky vwetko

neexistujuca22
autor
30. jan 2021
veronica96
26. feb 2021

@neexistujuca22 teš sa že čakáš chlapca. Vieš čo by iné ženy dali za to vôbec aby vedeli otehotnieť? S tým rizikom si to dieťa preboha robíš. Toto má vie vždy vytočiť. Ja čakám chlapca a veľmi sa teším. Po 2 potratoch mi bolo úplne jedno čo to bude. Bratranec s manželkou nemôžu mat vôbec deti a ty vyplakávaš že budeš mať syna. 🤦🏻‍♀️

pravdovrav11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronica96
26. feb 2021

@pravdovrav11 no ja z tej fotky ani nevidím čo to má byt vôbec. Tak nekvalitný sono záber som ešte nevidela :D

pravdovrav11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evaachesa
26. feb 2021

Hmm tak ja z tej fotky neviem identifikovať ani hlavu, akási nekvalitná fotka 🙄 a tiež som mala silný pocit že budeme mať dievča 😀...zhoršila sa mi pleť, samé vyrážky...no a nakoniec máme chlapca 😂 ak to už máš 2x potvrdené, tak tomu ver že čakáš chlapca.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre