Je možné zistiť tehotenstvo až v 5. mesiaci?

94lalala
2. júl 2019

Je mozne zienky zistit tehotenstvo az v 5.mesiaci (21.tt)...
Styk vo februari,tehotenske testy robene priebezne stale s negativnym vysledkom. Dnes rano tiez negativny, mam 27DC a dnes kremovy,hustejsi vytok.Brusko pod pupkom jemne tvrdsie, nafuknute. Nepribrala som ani kilo.Zajtra idem k lekarovi,ale chcela by som aj vas nazor 🙂 Hlavne ten vytok,moze byt aj predzvestou MS?

pininka1
2. júl 2019

Určite by si to zistila, toľko testov by klamať nemohlo. Výtok môže byť predzvesť akejkoľvek choroby či infekcie, je teplo a môžeš ho mať aj pred ms.

veronikaszabova
2. júl 2019

@94lalala v 21tt by si uz s najvacsou pravdepodobnostou zistila, ze si tehu - pohyby dietata, bolest a nafuknute prsia, obstinencia menstruacie, ...

alexandra2468
2. júl 2019

@94lalala to uz by si aj pohyby citila :D

veronikaszabova
2. júl 2019

@94lalala inak odpovede si dostala aj v tvojej minulej teme

queen_mary
2. júl 2019

To si 5 mesiacov nebola u lekara v tomto pripade? Hmm

94lalala
autor
2. júl 2019

@queen_mary nie lebo som mala menstruaciu (podla mojho nazoru normalnu), len mam stalw taky nejaky vnutorny blby pocit

veronikaszabova
2. júl 2019

@94lalala uz by si davno zistila, keby si bola 21tt.
Nestresuj a uzivaj si leto

pumi21
2. júl 2019

@94lalala to by si dávno vedela. Možno to je mykóza a toľko testov by nebolo negatívnych, resp. chybných.

94lalala
autor
2. júl 2019

este pridam negativ fotky posledneho testu..

deginko
2. júl 2019

Nie nie si určite tehotná,to,že máš výtok je úplne normálne a s tehotenstvom to nemá nič ...

mondolina
2. júl 2019

Toto mi už príde choré, fakt. Zbehni na uzv, bo máš vnútorný pocit, že si v 5 mesiaci.👍👍👍

nikaeli
2. júl 2019

to co za prispevky sa nam tu dnes zacali mnozit? prazdninujuce dievcata? akoze sorry..
citujem "Brusko pod pupkom jemne tvrdsie, nafuknute" - v piatom mesiaci by si mala brusko uplne ine ako par dni pred ocakavanou MS, aj keby si bola neviem aka chuda.. okrem ineho..

veronikaszabova
2. júl 2019

@94lalala test je negativny.
Inak by ma strasne zujimalo, preco 5m stresujes a robis testy. Pritom mas menstrauciu. Toto ozaj nechapem a zda sa mi to brutalne pritiahnute za vlasy.

alexandra2468
2. júl 2019

@veronikaszabova tiez tomu nerozumiem. Snazim sa predstavit si to na sebe. Nikdy ked som mala menstruaciu a “iny vytok” ma nenapadlo, ci nahodou uz nie som v xy-tom mesiaci tehotenstva...

@94lalala a ked mas 5mesiacov blby pocit, preco si za cely ten cas nesla na krv aby ti pozreli hcg? Miesto toho robis stale testy, ktore su negativne.

punka24
2. júl 2019

@94lalala poznám jednu babu ktorá to zistila až v 5 mesiaci... mladá kočka, fajn postava, takže človek by pomyslel, že by to na nej bolo hneď vidno ale opak bol pravdou... dnes je z nej mamina so zdravým dieťatkom... stava sa aj také no... občas človek ani toto nepostrehne... :D

punka24
2. júl 2019

Ešte doplním, nie všetky baby to prehnane kontrolujú a robia testy ako šialené ako 85% žien tu na MK... ako je tiež srandovna predstava že dakomu napadne: "čo ak som tehu a rovno v 5 mes." ale aj také sa stáva...

sapa20
3. júl 2019

@94lalala prepáč ale som zvedavá. Čo ti dnes povedal MUDr ?

94lalala
autor
3. júl 2019

@sapa20 meskanie Ms mohlo byt sposobene stresom a aj nafuknute brucho,ultrazvuk nic neukazal

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre