Ahojte.celkom by ma zaujimalo do akeho tyzdna tehotenstva je nebezpecna chripka pre plod.mam z toho strach kedze vsade je chripka a chodim dost po nemocnici.
@cokolada_876 ty čo zase strašiš 😀 nádcha sa ti môže normálne stať, máš oslabenú imunitu, ženy mávajú aj chrípky aj anginy, lekár to sleduje a nasadzuje adekvatnu liečbu
Ja som tiež počas prvého tehotenstva dostala takú silnejšiu chrípku. Keďže som už bola po treťom trimestri doktorka mi nasadila penicilín. Malému sa nič nestalo.
Vraj prve 3 mesiace je nebezpecna...ja som ochorela nejak po 20tom tyzdni robim s pacientami a takaaa som.bola.chora ze 2 tyzdne som doma bola ani hlas som nemala...gynekologicka povedala ze nevadi ze nevezoecne je prve 3 mesiace
sestra bola dost chpra po sivatkoch. neviem co konkretne mala. ATB tusim nebrala a preliecilo sa to same,c ize asi to bola aj viroza. a pred tyzdnom sa jejnarodil krasny a zdravy drobcek. no kazdopadne zeny v tehu byvaju tiez chore. tehu trva 9m a pocas tohoto obdobia kazda z nas zachyti fazu su rozsirene nejalke virozy ( vratane chripky ). aj ked kazda neochotie, ale mnohe ano.
Treba pouzivat rusku. U nas nie su ludia nauceni na ne, no vo svete je to normalna vec. Ked som bola tehotna tak som ju mala stale po ruke. V kancelarii bol stale niekto chory a kedze ju dotycna nikdy nechcela pouzit, tak som ju nosila ja. Rovnako ked som chodila po lekaroch. No a pouzivam ich aj teraz, ked som chora aby som nenakazila drobca.
@mirka1478 ja som bola chora hned na zaciatku. Bez teplot nejaka viroza. Kaslala som dobry tyzden. Tieklo mi z nosa. Az som skoncila na krcnom a mala nejakeho bacila v nose. Dali mi antibioticke kvapky do nosa. Strasne som sa bala ist na ultrazvuk ci bude vsetko ok. Nastastie bolo. Mne tam dr vravel a tie zeny co piju a droguju maju vacsinou zdrave dieta. Pokial navstivis lekara riziko je minimalne
@mirka1478 ono stat sa moze vzdy ale to aj bez ochorenia... tak treba len mysliet pozitivne 🙂 mona gynekologicka vobec neriesila a to som.bola chora ako pes 2 tyzdne, citala som raz.ze jedna baba sla na speci ultrazvuk pretoze ochorela prve 3 mesiace ale babo bolo v.pohode, a aj kamoska ma teraz male babo a ta ked nevedela ze je tehotna bola chora aj jedla atb a v pohode vsetko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mirka1478 Inak z toho som na nervy aj ja, od 36tt som každý týždeň 1-3 dni v nemocnici,stále nejaké vyšetrenia, všade čakať, všade chorí ľudia 🤷♀️