Ahojte prvé mi povedali že termín mám 18.júla a som v 20.tt No iná lekárka mi povedala že som v 19tt a termín mám 3.augusta tak ktorý je to vlastne mesiac ??? 😖
tehotenstvo sa pocita na tyzdne, porodit by si mala niekedy medzi 38 a 42 tyzdnom, naco do toho tahas mesiace?
Ked som bola teraz na ultrazvuku pri jednej lekarke lebo moj gynekolok nema take sono ako ona,ona mi povedala ze som v 19tt,nie 20tt....tak i aj termin porodu zmenili
zavisi ci pocitas lunarne mesace (teda trvaju presne 4 tyzdne) a tehotenstvo teda trva 10 lunarnych mesiacov alebo kalendarne a potom trva 9 mesiacov. Ale ten posun terminu porodu s tym podla mna nesuvisi, asi im to tak vypocital iny software podla velkoti babatka....
ja som 19 tt a termín mám 12.8 🙂 divné rátanie, ale 5mesiac začína od 18+1 tt. 🙂
@mimsy kukni www.tehotenskakalkulacka.sk
mas tam vsetko,ako rastie babo,ake je velke....
pomýlila som dni, rátam to presne tak, ako to dala dada7701...piaty som začala 17+6 a končím 22+1.
17+1 končíš štvrtý mesiac 🙂🙂
ahojte môžem sa opýtať ten +1 je ako další týždeň?lebo si pripadám ako debil 🙂
Tak teraz som už aj ja popletena 🙂 dnes mám 18+4tt a termín mám 30august 🙂 kam by ste odporucili rodiť ? Akú nemocnicu v Ba alebo Dunajska streda
a si odkiaľ?záleží na tom
@klaudika111 to +1 znamena 1den naviac, cize napriklad ak si tehotna 18t+1 tak si tehotna 18 tyzdnov a 1 den.. 🙂
elkey dakujem veľmi pekne poradila si mi sa smejem sme to tu s mužom rozoberali 🙂 do detailov 🙂
Baby kedy môžem cítiť pohyby dieťatka lebo ako keby do mňa niečo dobkalo
Dobri kedy mozem citit pohiby babetka ked som 13tttehotesva.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nerozumiem tomu ako to mas, ja mam termin 1.augusta a som v 21.tt a je to 5 mesiac. Naco chodis k tolkym lekarom?