Ja to nezvládam

doliva
2. apr 2013

Teraz si budete myslieť že som najhoršia žena,čo nevie podporiť vlastného muža....Ale mám už všetkého akurát dosť,ja niesom kávičkovi typ človeka.Som v 21tt a som rada ked som doma a mám kus pokoja,ale môj muž je zvyknutý stále niekde lietať na návštevu,tu ku jeho rodičom,tu bratovi,tu kmotrovi a ja som nonstop unavená tam sedím a nudím sa.Ja už fakt neviem ako mu mám vysvetliť že na toto naozaj nemám nervi,keby raz sa mesiac ale každý týždeň???Mne to naozaj vadí!!!

cawes
2. apr 2013

@doliva uplne ta chapem, ked som bola tehotna nemala som chut ani len z postele vstat. nastastie moj to akceptoval a nechal ma tak. Zober ho ku dr. nech mu to vysvetli

doliva
autor
2. apr 2013

@cawes vieš a mne to už vadí ja niekedy si myslím že nevie bez kamarátov žiť,nepoviem raz za cas ale stale?kazdy tyzden niekam chodit...

sissy27
2. apr 2013

@doliva a keď mu povieš, že proste nejdeš, tak sa stane čo? zviaže ťa, odnesie do auta a odvezie na návštevu? 😅 mne keď sa niekam nechce, tak proste nejdem a hotovo, je mi jedno, či sa niekto urazí, veď som svojprávna... a ty hádam tiež...

cawes
2. apr 2013

@doliva ja ti verim. viem si to predstavit aj mne by to vadilo, no neviem asi aj ked sa s nim porozpravas tak to vela nepomoze hm no fakt neviem co ti poradit jedine zober sa chod domov ku rodicom na tyzden dva a snad sa uvedomi a budete mu chybat no a potom o tom znova pokecat

mima4
2. apr 2013

@doliva
vsak mu to teda slusne povedz, kde je problem? Porozpravajte sa VY DVAJAj o tom.

doliva
autor
2. apr 2013

a teraz v sobotu ma zas taha za jeho bratom a svagriniv ktoru nemam rada,ja uz neviem ako mu mam povedat ci je somar ze ma sustavne niekde taha a teraz to este prekrutil tak ze ja tam chcem ist,ta ked mna uz neklepne....

sissy27
2. apr 2013

@doliva ako mu to máš povedať? skús takto: "Ja v sobotu nikam nejdem, chcem byť doma" , prípadne to rozviň o "ak chceš, choď bezomňa, mne to nevadí"

doliva
autor
2. apr 2013

@mima4
@sissy27
@cawes Baby ale to ako keby som hrach na stenu hadzala,teraz mi napisal ze nechape preco nemam rada,jeho svagrinu a brata a uz ma tak nastartoval ze som na neho vybuchla nech sa pobali ide k nim zit ked mu tak chybaju....tak mi povedal ze svagrina ked bola tehotna chodila k ludom na navstevu,tak som mu povedala ze samozrejme ved ju clovek vyhodi oknom a vrati sa dverami...

zuzanockamt
2. apr 2013

@doliva tak ostan doma ... ja tiez vsade s muzom nechodim a ani on so mnou ... ved nie ste siamske dvojicky

nikolet_89
2. apr 2013

@doliva ahoj a nerada si chodila aj pre tehotenstvom ? ci len teraz ti to vadi ?? bo ked aj pred tehotenstvom, tak to by mi asi vadilo, ale ked len teraz tak mu jednoducho povedz, ze si unavena bez nalady, vsak tehotne su vseliake :D

doliva
autor
2. apr 2013

@zuzanockamt len on potom mi povie že jemu je trápne že každý je tam zo zenou,partnerkou len ja mám stále výhovorku,tak som mu minule povedala že ja sa z bruškom po každej gute valage vláčiť nemienim,nech ide si sám....tak ostal doma....

cawes
2. apr 2013

@doliva ha si ma rozosmiala ze ked ju vyhodi oknom vrati sa dverami. No ja neviem urcite nevybuchuj a povedz mu ze nie si svagrina povedz mu ze nech si na nete precita co to tehotenstvo je a ze nech sa snazi vzit do tvojej situacie nie kazda tehotna sa citi fajn. Pre mna to bolo utrepenie vracala som do konca 6 mesiaca takze aj ked som niekde chcela ist nedalo sa lebo by som sa cestou autom, vlakom, autobusom povracala

doliva
autor
2. apr 2013

@nikolet_89 Vtedy som chodila,ale teraz stále behám na wc,tu ide zo mňa kolorum a uz sa necítim príjemne a ked mu to poviem 100-krát tak ráno zas svoje melie...

linda20111
2. apr 2013

@doliva moj manzel bol taky isty... pred tym nez sme sa spoznali stale chodil po baroch, na diskoteky, na futbal, na ryby, kupaliska a rozne party, odkedy sme spolu tak s tym prestal, raz za cas ide na pivo s kamaratom. najlepsie je ho zamestnat doma aby sa nenudil a po praci uz nebude mat na chodenie niekam energiu. my sme kupili dom a prerabame ho, teraz na jar uz len zvonku sa bude robit a k tomu plot, pristresok, dvor... a aby mu nechybali kamarati tak chodia mu pomahat... teraz ked ma tolko roboty uz zistil, ze ma menej kamaratov ako si predtym myslel. to iste pribuzni. ked treba robit, chodia k nam uz menej. vyhoda z toho - svokru vidim uz menej casto :D

doliva
autor
2. apr 2013

@cawes ja mám toto isté 😠 a vieš potom ked niekam prídem na návštevu tak sa cítim neodolateľne krásna,biela ako stena oči vypulené červené ako králik a to mám ešte pozerať ako mi niekto povie: čo moja ako sa cítíš a ked poviem že tak ako vyzerám tak to asi hovorí za všetko 🙂

sissy27
2. apr 2013

@doliva ale ako nechápem stále, keď sa proste neoblečieš a nejdeš s ním, tak ťa nasilu odvlečie? používaj krátke vety, dôrazný tón (nie krik) a nerozvíjaj tú debatu, nevysvetľuj, nejdem bodka a bavme sa o niečom inom... párkrát skúsi a potom ho to omrzí...

doliva
autor
2. apr 2013

@linda20111 ty si číslo,práve že my sa sťahujeme do domu a ked zistí čo ta haraburda stará všetko potrebuje tak ho tiež prejde chuť lietať po dabloch,čertoch 🙂))

nikolet_89
2. apr 2013

@doliva :D jj presne viem o com hovoris, ja som tak neznasala chodit k svokre, vlastne to mi aj ostalo :D ale to je na inu temu, pozri normalne sa vzopry, rano vstanete, on sa zacne chystat a ty si sadni k tv zober oblubene jedlo a sede a ked sa ta spyta co robis preco nejdes tak povedz, ze nemas chud ani naladu, ze im zavolas ospravedlnis sa ak je to nutne, ale bohuzial ked si kazdych 5 min na wc a vyzeras jak vypluta tak sa samozrejme necitis dobre, a navrhni mu prechadzku ako alternativu jasne asi ju neprijme, ale aspon uvidi snahu...

doliva
autor
2. apr 2013

@sissy27 on mi na city potom robi,že joj tak sa tešia a ty nejdeš :-/ a take blboviny

cawes
2. apr 2013

@doliva no ja viem aj ja som na tom tak bola ale potom som uz nevstala z postele a bolo dochodene. Byt tebou kaslem nato nech si melie co chce, lahnem a spim, aj ked viem si to predstavit, ked si lahnes urcite bude mat milion argumentov a dovodov preco by ste mali ist atd atd

linda20111
2. apr 2013

@doliva my sme prerabali tiez komplet vsetko a odkedy este mame babo a musel pomahat aj s domacnostou chodil spat o osmej vecer uplne utahany :D tak som to dobre vyriesila :D moj manzel je taky kutil, ak aj tvoj rad pracuje na dome, len ho chval co ako dobre urobil a tym ho to bude viac bavit.. bude sa tomu venovat rad a vela:D

doliva
autor
2. apr 2013

@nikolet_89 ja ani ich nemam nieako v láske aby som tam chodila....švagriná si vie poprekrucať všetko možne ako jej vyhovuje proste všeobecne ich nemusím

sissy27
2. apr 2013

@doliva vieš prečo máš dve uši? lebo jedným dnu a druhým von 😀

doliva
autor
2. apr 2013

@cawes ale vieš jaq už len počujem ten jej pribity smiech a smeje sa usmieva za všetko,proste sa tvári že je najzaujímavejšia žena sveta a ja taku pretvarku nemusím :-/
@linda20111 no vieš my staru rárohu ideme prerábať práce ako na kostole a už nech sme tam lebo chcem aby sme už boly samy nech ma viac zodpovednosti

doliva
autor
2. apr 2013

@sissy27 veru,veru ale vieš môj ked ho nepočúvam tak na mňa pozrie a :Počúvaš ma ty vôbec,a ja mu nie ani ty ma nepočúvaš ked ti vravím že tam nejdem....

nikolet_89
2. apr 2013

@doliva nop vies rodinu si nevyberas, len partnera a kedze ich musis zniest kym s nim budes tak nemas moc na vyber, ja tych co nemusim sa s nimi stretavam tak raz za pol roka na pol hodinu a muz mi nemoze vycitat, keby zacal tak by vedel, ze ma tam uz vobec nedostane 😀

oskvarka
2. apr 2013

@doliva tak mu povedz ze sa ta mal dopredu opytat.. ved hadam nerozhoduje v tvojom mene... mi tiez takto chodime vela po navstevach este ze tych znamich tolko nemame ale vzdy je to o tom ze aj ja musim suhlasit a ak uz nutne treba ist niekoho pozriet a ja sa na to necitim tak ho poslem sameho a ide v pohode.. nechapem co robi ten tvoj divadlo... ach jaj chlapi... nech si zoberie na brucho 5 kilovy naklad a chodi s nim kade tade.. ja uz teraz byvam tak unavena tiez vecer ze som mojmu povedala ze max. do 19 tej som ochotna byt na navsteve a on to respektuje... a ked bride navsteva ku nam a nie a nie ju vyhodit tak ja som taka drza ze si v pohode zbalim veci idem do izby do sprchy alebo aj spat ... 😀 😝 nech si kazdy mysli co chce akosi uz sa neskorej ako o 19 odmietam nakladat do kupelne ked uz by som neskorej ledva stala na nohach.. ale ja uz to viem dost citat viem ze svagor je ukecany a presne ze ako ta jeho navstea dopadne tak ja muza rovno dopredu upozornim a potom sa nemoze stazovat.. mi mame doma demokraciu... co ta ma co tahat kade tade .. nepoviem nejaka povinna navsteva svokrovcov raz za cas pre pokoj v rodine a babiek (co ma myslim kazdy dve maximalne) a dost... a teda ja to beriem tak ze on je syn tak si ma chodit mamu kuknut a ja ak sa necitim tak neidem a on to chape nevidim dovod preco by som ja mala chodit ku nej nejako casto ale jasne ze sa snazim byt privetiva nevesta pre pokoj v rodine .... ale vsetko z mierov ako to ja citim.. nik ma nemoze prinutit...

doliva
autor
2. apr 2013

@nikolet_89 aj ja tak budem a hotovo,alebo si donesiem k nim kávu v sklíčku od zavaraných uhoriek rýchlo ju vypijem a poviem: fajne bolo,dlho bolo majte sa tu papapapa 😉 ti to nieje zlý napad myslím že by ma už nepozvali vobec 🙂)))

doliva
autor
2. apr 2013

@oskvarka ved to a my tehotne rýchlo aj unavené sme a mmna ani nezaujímaju tie ich pletky mám dosť svojho....a švagrinu sa mi vôbec nechce riešiť,to nič nepočúvaš iba ako schudla ako,opeknela a mne sa nezda ani jedno,ani druhé....ja všeobecne doma som najradšej...

wiki20
2. apr 2013

@doliva poznám ... to isté som mala ja ... len priatel behal po baroch a s kamošmi po vonku ... a stále mi vravel ,, milačik neboj sa po porode sa všetko zmení" a zmenilo sa ??? samozrejme že nie ... stále si behá hore dole ale asi aj koli tomu že nežijeme spolu tak jeho oblubená hlaška teraz ,, neboj sa v podnájme bude všetko iné" a zmení sa to ??? pochybujem ... ale vtedy už bude iný režim !!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre