Išli by ste na dovolenku v tehotenstve?

fallenkaa
31. mar 2022

Ahojte baby. Išli by ste na dovolenku v tehotenstve? Budem vtedy 24.týždeň, tehotenstvo zatiaľ bez komplikácií.

zuzanka.zuzu
31. mar 2022

what? 3 mesiace som sa čváchala vo vlnách (2x sme leteli do SR).... po pôrode som nevedela ani ako sa volám, pol roka som čerpala energiu z tých 3 mesiacov pri mori 😎 pekne si to uži 😉

galganka
31. mar 2022

...to bola asi moja naj dovolenka. Staršia vedela, že nosiť ju nebudem, v mori som nemala na chvíľu ťažký pupok, všetci ma obskakovali, dostávala som dobroty zadarmo... akurát let späť som si od🤮, ale to by som aj doma na gauči, takže he to jedno... 👍😄

aliaray1
31. mar 2022

@fallenkaa urcite by som isla a uzila si to naplno. Zial, ja v 9 mes.uz pocitam dni a ked bola vhodna doba, boli same lockdowny 🥴
Nevahala by som a sla 🥳

lucik194
31. mar 2022

jaska boli sme v 20 tyzdni v portugalsku. tyzden prezierania sa a cestovania.......
👍👍👍

matkahelka
31. mar 2022

@fallenkaa jasne. my sme vlani otocili autom HR a letecky taliansko a potom grecko. vsetko v rozmedzi 15tt- 23tt

pininka1
31. mar 2022

Ja som bola v 7 mesiaci s muzom na cyklomaratone v Rakusku, samozrejem bicykloval len on, nedaleko bola.fakt krasna klinika, som sa smiala ze by som mohla zacat rodit. Potom cestou spat sme ostali este 4 dni v Besenovej, ale kupala som sa len v studenom bazene hned rano kym tam nikto nebol.

nairia
31. mar 2022

urcite chod, ak je moznost. ja som tiez tak nejak bola 2t v HR a parada... pokial nemas ziadne komplikacie, nevidim dovod neist. uzite si 🍀

fednaja
31. mar 2022

Ale veď pokiaľ sa cítiš dobre a nemáš žiadne komplikácie ani nariadenia od lekára zákaz sa močiť vo vode tak choď 🙂

nikpa
31. mar 2022

@fallenkaa jasné že išla. Tehotenstvo nie je choroba ani prekážka. Keď budete s bábätkom v pohode po zdravotnej stránke tak nie je dôvod trčať doma.

yanni
31. mar 2022

Jasne a dokonca niekolko krat. Posledne dve tehotenstva som prakticky prezila cestovanim, lietanim, cvachtanim sa v mori atd. A nie len tuto "za rohom".

amelie2017
31. mar 2022

V 7. tyzdni som odlietala na 2 tyzdne na Kubu. Potom sme sli este par dni do Baskitska a spat domov na Malorku. Do 8. mesiaca kazdy den na plazi. Potom sa uz nedalo, bolo chladno. V 7. mesiaci som letela na tyzden na Slovensko. Takze ano, isla by som.

lucka114
31. mar 2022

@fallenkaa my sme boli na dovolenke na Slovensku, parádne stanovačky,turistika, kúpanie, všetko super 👍

majka991
12. apr 2022

@fallenkaa ahoj, od soboty budem 21.týždeň a ideme do Egypta na 14 dní. Každý rok niekam cestujeme, takže ani tento sme to nechceli vynechať. Zatiaľ tehotenstvo v pohode, pracujem, takže verím, že si to užijeme. Samozrejme trochu obavy mám,ale to patrí k tomu. Takže určite niekam vyrazte,kým sa dá a cítiš sa ok.

fallenkaa
autor
12. apr 2022

@majka991 ďakujem za odpoved, príjemnú dovolenku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre