Ahojte dobrý večer som 1 rodička a trapi ma svrbenie tela prvé to začalo dlaňami potom mam na dlaňi sa mi urobili červené fľaky po dalni a potom aj po brušku a trapi ma to a neviem cele telo mam suché a flakate a svrbi ma a nevie s čoho prve som myslela , že nejaká alergia na šampón alebo krem alebo na avivaz alebo tak tak som sa to snažila obmedziť prestala si trénovať dlane a tak ale neprestavalo to tak neviem malý ste to aj vy podobny problem ak áno čo mam robiť?
@katrin21 áno som ... dobré dakujem za rádu och áno v pondelok idem aj na poradňu takže to je dobré....neviem či to môže byť aj horšie ,že mam popraskane ruky suché fľaky a palia ma niekedy až tak že zohnut prsty nedokážem ale tak pôjdem čo najskôr lebo mam nie len ja ale aj môj partner ma strach a to ma ešte viac stresuje , že je na nedodržanie niekedy s toho všetkého....
Podľa mňa je to problém s pečeňou, ja by som išla rovno k Dr
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@momkaa
Ak si tehotna, to sa niekedy stava, ale rovnako to moze byt problem s pecenou..urcite chod k lekarovi a daj si zobrat krv... necakaj,,najneskor v pondelok chod , ak by sa ti pohorsilo, chod na pohotovost.,daju ti nieco na to