Intenzívne svrbenie tela

momkaa
29. mar 2019

Ahojte dobrý večer som 1 rodička a trapi ma svrbenie tela prvé to začalo dlaňami potom mam na dlaňi sa mi urobili červené fľaky po dalni a potom aj po brušku a trapi ma to a neviem cele telo mam suché a flakate a svrbi ma a nevie s čoho prve som myslela , že nejaká alergia na šampón alebo krem alebo na avivaz alebo tak tak som sa to snažila obmedziť prestala si trénovať dlane a tak ale neprestavalo to tak neviem malý ste to aj vy podobny problem ak áno čo mam robiť?

katrin21
29. mar 2019

@momkaa
Ak si tehotna, to sa niekedy stava, ale rovnako to moze byt problem s pecenou..urcite chod k lekarovi a daj si zobrat krv... necakaj,,najneskor v pondelok chod , ak by sa ti pohorsilo, chod na pohotovost.,daju ti nieco na to

momkaa
autor
29. mar 2019

@katrin21 áno som ... dobré dakujem za rádu och áno v pondelok idem aj na poradňu takže to je dobré....neviem či to môže byť aj horšie ,že mam popraskane ruky suché fľaky a palia ma niekedy až tak že zohnut prsty nedokážem ale tak pôjdem čo najskôr lebo mam nie len ja ale aj môj partner ma strach a to ma ešte viac stresuje , že je na nedodržanie niekedy s toho všetkého....

lucyluv
30. mar 2019

Podľa mňa je to problém s pečeňou, ja by som išla rovno k Dr

weba
30. mar 2019

@momkaa ahoj, ja som mala podobný problém. Začala ma svrbiet tvar, krk a červené fľaky. V noci začalo brucho neskutočne svrbiet. Išla som gynekologičke, odobrali krv a pečeňové hodnoty som mala vysoké. Chceli mi aj vyvolávať pôrod, ale po tabletkách sa to upravilo.

momkaa
autor
30. mar 2019

@lucyluv áno lebo to neni sranda prve som myslela že len nejaká alergia sledovala som vsetko ale potom to neprestavalo tak to už neberiem na lahku váhu

momkaa
autor
30. mar 2019

A takto mam popraskané ruky a tak no a už az nepríjemné to je aj na pohľad a aj tak

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre