Ahojte , prosím poraďte mi som hneď v 23 tt a do teraz som mala dosť intenzívne kopanie či som stala alebo ležala alebo sedela posledné dni sa mu nejako nechce necítim to až tak len občas a tak jemne 31 január som bola na poradni a lekár povedal že je všetko v poriadku .
Ale neviem si to vysvetliť viete mi z skúsenosti povedať či ste mali niečo také ?
@majka0406 Ta síce ja rozprávky nepozerám teraz ešte nehovorím že ich nemám rada , ale u mňa zaberá keď sa rozprávam snim alebo hladkam brucho a posledné dni nejako sa mu nechce … každé ráno ma on budí a dneška nič :( joj
@nikolka_st niekde som aj citala, ze teraz dokazu aj 20hodin prespinkat prebdieť🙂 tak možno že teraz maju lenivejšie obdobie trosku 🙂 ale netreba sa stresovat , ja sa sice tiez viem nad tym zamyslat cely den ked nekopka ale nakoniec sa sem tam ozve ze je ok 🙂
Ja som takto cítila cez deň a najmä večer pohyby a zrazu 2 dni nič mala som pocit, že sa vôbec nehýbal. Ak máš doma angelsound popočúvať srdiečko. Mňa to vtedy ukludnilo.
@adrbat Nemam to doma mne gynekolog povedal že sa zbláznim keď stále by som počúvala srdiečko ze mam byt v klude ved mi povedal ze všetko je v poriadku 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@majka0406 Tak sem-tam cítim a hlavne sa mu nepáči keď dlho stojím alebo niečo robím vtedy keď sadnem cítim … včera skôr cez den som citila kopance večer len raz dva krát a dneška zatiaľ len raz i keď hladkam bruško rozprávam nič😃
@nikolka_st skus si dat nieco sladke
@xtimkax Práveže na nic sladké ja chuť ani nemám , skôr keď si dám pohár kofoly 🤦🏻♀️
Neboj, napr ja som mala neustale striedajuce sa obdobia - niekedy uplna diskoteka cely den a niekedy sa sem tam ozval. Pokial ho obcas citis, tak je vsetko ok. Nebude to kazdy den rovnake.
Bala by som sa, kebyze ho cely den ani raz nepocitim. To by som sla k lekarovi.
@hederamonstera Zas ja cítim celý den len tak jemnejšie a predsa žena hneď stresuje keď necíti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@nikolka_st alebo pomarančovú stavu, dzus 🙂
@xtimkax To pijem dosť často ľúbim to
Ahoj ja som 21tt a rovnako ako pri prvej dcere aj teraz mam placentu vpredu 🙂 A mam to presne tak isto - jeden den je babo riadne aktivne, dalsie dva dni je lenivejsie a ledva cosi citim 🤷🏼♀️ a nepomaha ani ked si dam sladke, ani ked sa viac hybem, proste nic. Som pokojnejsia lebo viem ze to tak bolo aj pri prvom tehotenstve. Nestresuj sa, mysli pozitivne, vsetko bude dobre, len je babo lenivejsie alebo ako bolo spomenite vyssie, vela spinka a oddychuje 🙂 Mozno sa nejak inak ulozilo, este ma pomerne dost miesta. Drzim palce 🍀🙏🏼
Nezachytila som ako mas placentu, ale je mozne ze sa male len nejak pootocilo a miesto do brucha ti kope do nej. V placente niesu nervy takze to nemozes citit. Ja mam placentu vpredu a citila som zo zaciatku len tlaky ked sa male akoby zaprelo o nu a tlacilo sa opacnym smerom. Potom sa otocilo a zacalo si to rozdavat s mojimi crevami 😅
Ma tam teraz kopec miesta, takze sa ta intenzita a miesta odkial citis pohyby budu este dlho menit.
@emalka ja som ako náhle o tomto sem napísala malý začal kopať jak keby vedel že o ňom je rec 😄😄
@nikolka_st no vidis 😍 tak len nech pekne kopka, je to krasny pocit 😍
@93kris Áno úžasný pocit to je 😍
@nikolka_st Ja sa držím, za celé tehu som to použila iba 3x, keď som mala divný pocit. Ale niekedy, v tých nižších týždňoch je to vraj normálne, že deň dva nič necítiť. Horšie je to vo vyššom štádiu. Ale aspoň ze sa už zobudil a dal o sebe vedieť 😊.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikolka_st to iste aj u mna bolo, ja ked nervozniem, ze sa dlho nehybe ,pustim mu z youtube uspavankove pesnicky a tie tony krpca rozkopkaju 🙂