Ahojte, mali ste niektora v tehotenstve zapal mocoveho mechura a brali ste antibiotika?predtym.som to vzdy preliecila cajom no a teraz zapal 😟 bojim sa o babatko 😩
Ja som mala infekt mechura v 20 tt, vybrala som 10 dni ATB zinnat, zatial podla sona vsetko ok 🙂 no mne babo od zaciatku sedi na mocovom mechuri, mam ho nizko, takze tam sa mi take slabsie zapaly opakovali az do 32 tt a pila som caj z kapucinky, mozu to aj tehotne ( je to prirodne ATB), vynimocne aj urologicky caj ( nemal by sa v tehu) jedla som tony brusnic, brusnicovych stiav a doteraz si davam probiotika woman dolphius + uroval manosa pre tehotne...uz sa neviem dockat porodu, strasne sa mi v tehu znizila imunita. Drzim palceky, nech je to cim skor vyliecene, viem velmi dobre ake je to neprijemne :(
@maminuska
@luli222 no mna asi dva dni rezalo a bolelo pri curani tak som si isla kupit brusnice no nepomohlo tak som.isla hned gynekol. spravil mi cievkovanie a zistil ze mam pozitivnu krv teda zapal v krvi a moc zvysene leukocity norma 0-15 a ja 25 tak som.sa zlakla, tak mi nasadil augmentin, tak dufam ze to bude ok v utorok idem do blavy na velke sono a zistenie pohlavia ☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@erika1300 nemala , ale 21 týždeň je dostatočne už vysoké štádiu m aby to bábätku neublížilo . Ja som v 25 týždni brala 6 týždňov antibiotiká , najprv injekčne a potom tabletky , brala som penicilín a nasledoval penbene a po ďalších 4 týždňoch ešte Sumamed. Všetko kvôli masívnej infekcii boleriozy.. Dcéra je zdravá dobre sa učí , len má slabšiu sklovinu na zuboch ..ale či je to z toho ? Nuž ani srnka netuší .