Ide o nočné silné potenie, alebo odtok plodovej vody?

petikmir
17. jan 2017

Ahojte zienky. Mám otazocku. Som v 26 tt a v noci som sa zobudila na to ze mam mokre medzi stehnom a zadkom. Nebolo až na plachte, resp.na plachte to vobec nebolo. skor išlo o taku kvapku ktorá stekala po nohe a mala som vlhku nohu ( zdá sa mi ze aj druhadruhy bola ale to je tak subjektivne lebo neviem kezde mne sa potia ruky od mala) Nohy a ruky a pod vlasmi som v poslednej dobe spotena každu noc. Plus sa mi snivali totalne somariny tak som nespala velmi dobre. Netuším čo to môže byť ci pot ci moc alebo plodova voda. Babatko ráno kopkalo. Minulý týždeň som bola u lekára a budúci utorok idem zas tak nechcem stále ho otravovať. Máte niektorás tým skúsenosť?

leellee
17. jan 2017

Moja neboj sa. Ak bábo kopkalo, tak je predsa vporiadku. Myslím, že na plodovú vodu by to musela byt uz mlacka v tomto stadiu.
Mne sa stava podobne v robote, ked mame prezentaciu, alebo nejaky stres vacasi, tak mam mokre cele nohavicky...
Ja by som aj tak zavolala gynekologovi, aby si sa tak nebala, ale podla mna to bude ok.

nika_17
17. jan 2017

@petikmir neboj,ja som sa tak potila v noci,ze som sa tiez bala,ze mi odtiekla voda,takze je to ok a uplne normalne..

radkam1
17. jan 2017

Plodova voda moze odtekat aj postupne ale moze to byt aj vytok alebo si sa len spotila ale mala si mokre nohavicky?

petikmir
autor
17. jan 2017

@nika_17 to vážne az tak? Normalne nechápem. Potila som sa na rukách a nohách do Teraz ale teraz aj pod prsiami,Vlasmi...náročné

petikmir
autor
17. jan 2017

@radkam1 nohavičky som až tak mokré nemala. A keďže som ležala na boku tak to mohlo byť z toho. Ale napr teraz som ešte v posteli a nič mokré na posteli nie je. A ešte taká trošku hlúpa otázka Môže mi odtekat voda keď pred dvoma týždňami bol kŕčok maternice krasne pevný a bezproblémový?

babatkoo
17. jan 2017

Ahoj aj ja som sa velmi silno potila v rozkroku. Vzdy ako docikana som chodila. Denne aj 4ks nohaviciek menila 😀 po porode to preslo. A teraz ako sa mi hormony vracaju do normalu (mrchu som dostala 14 mesiacov po porode) tak obcas zasa pot. Nevadi vzdy mam intimku a zvykla som si 🙂

petikmir
autor
17. jan 2017

@babatkoo a nebála si sa ze to plodova voda ti odchádza?

radkam1
17. jan 2017

@petikmir krcok sa moze zacat otvarat hocikedy aj z hodiny na hodinu... ale u teba to bude urcite ten pot inac by si mala aj mokre nohavicky a mala by si taky pocit ako keby si sa pocikala... ked ti odtecie voda tak to urcite budes vediet ze je ono

majca88
17. jan 2017

Je to normalne. Ja som posledny trimester iba na intimkach existovala. Davaj iba pozor, aby nebola sfarbena ta tekutina. Doktorovi to spomen, ale urcite to je ok. Ja som mala aj dost hlienovy vytok, ale ked je biely, tak tiez to je ok.

nika_17
17. jan 2017

@petikmir no,mne sa ruky tiez vzdy potili,ale v tom tehotenstve,to bolo fakt ze dost.A presne ako u teba,plachta bola sucha,ale normalne som sa musela prezliekat,co som bola cela mokra..

nika_17
17. jan 2017

@petikmir a to ani nehovorim ze som mala az potnicky pod prsiami..

babatkoo
17. jan 2017

@petikmir bala 🙂 ja som lezala 2 tyzdne na rizikovom pre vysoky tlak a tam som pre istotu behala s vlozkou za sestrickami. Oni na tu vlozku naliali tekutinu (nepamatam nazov) ci to je alebo neni plodova voda. Keby bola tak sa vlozka pod tou tekutinou sfarbi do modra. Vzdy to bol iba vytok a pot 🙂 Ten test s tou tekutinou spravia aj na pohotovosti keby bol problem tak tam zbehni a nech to skontroluju

alerka
16. feb 2017

Temesvariho roztok to ukaze

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre