Hustý kus hlienu v 16 TT, čo to môže byť?

bojka22
17. sep 2019

Ahojte baby. Som v 16tyzdni. Dnes po wc som sa utrela a vyšiel zo mňa akoby kus priesvitného natahaovacieho hlienu. Fakt taky dosť veľký kus. Podbrusko ma pobolieva. Je to v poriadku prosím vás?

katarinka89
17. sep 2019

@bojka22 to je otázka na gynekológa.

bojka22
autor
17. sep 2019

@katarinka89 zajtta idem k nemu. Len tak ze ci nemáte nejaka skúsenosť co je to. Ci mam počkať do zajtra alebo bežať na pohotovost

whatever1
17. sep 2019

@bojka22 ak mas podozrenie ze by to mohla byt hlienova zatka tak smer pohotovost

sonicka96
17. sep 2019

Kým ti nepachne výtok alebo nezafarbí spodné prádlo tak je to v poriadku 🙂 v tehotenstve je výtok normálny aj hlien

sonicka96
17. sep 2019

@whatever1 hlienova zátka nebýva priesvitná 🙂

bojka22
autor
17. sep 2019

@sonicka96 som prvý krát tehotná. Kus hustého natahaovacieho hlienu to bol. Ale dosť veľký tak neviem ci je to poriadku

sonicka96
17. sep 2019

@bojka22 kým si na ňom nemala krv alebo nebol sfarbený do hnedá tak by to malo byť v poriadku 🙂

katarinka89
17. sep 2019

@bojka22 no to záleží ako sa cítiš....

bojka22
autor
17. sep 2019

@katarinka89 tak ako vždy. Jemne bolesti v podbrušku ako aj inokedy.. Len hento sa mi nestalo tak preto neviem ci je to poriadku

whatever1
17. sep 2019
bojka22
autor
17. sep 2019

@whatever1 áno niečo také len priesvitné. A menšie množstvo

simusiatko83
17. sep 2019

Ja mávam tento hlien druhý až tretí deň po pohlavnom styku... Príde mi to ako bud zvyšok z priateľa alebo so mňa.. Doktor povedal, že kým to nezapácha, nie je tam primes krvi, hnisu a nemám bolesti v oblasti genitálií je to ôk... Aj on vravel ze to je pravdepodobne z jedného z nás dvoch.. Ako dôkaz že to bolo fajne 😂že tak ako sa muž vzrusi a ma spermie tak aj žena má bud vodu alebo hliník 😂 tak sa doslova vyjadril

bojka22
autor
17. sep 2019

@simusiatko83 ja som druhý deň po styku. A tiež si tehotná?

domi129
17. sep 2019

To moze byt aj unikajuca plodova voda. Mne to robilo 5 dni pred porodom a ked mi uplne praskla som zistila, ze to bolo ono

0silvia0
17. sep 2019

@domi129 autorka je v 16 tom tyzdni😲

bojka22
autor
17. sep 2019

@domi129 no len ja som v 16 týždni. Čítal som aj o tej hlienovej zatke ale všetko je písané až pred pôrodom

domi129
17. sep 2019

@0silvia0 ja nechcem nikoho strasit, ale napriklad zapalmi a mykozami sa plodovy obal oslabuje az mozu vzniknut diery, cez ktore unika plodova voda. V ktoromkolvek tyzdni.

bojka22
autor
17. sep 2019

@domi129 zajtra idem k lekárovi snáď to bude v poriadku :(

domi129
17. sep 2019

@bojka22 urcite bude neboj sa, ale urcite ta musi pozriet lekar.

simusiatko83
18. sep 2019

@bojka22 áno aj ja som tehula 🙂 19tt 🙂 a vždy mi táto troska hlienu výlete 2-3 dní po pohl. Styku.... Keď som sa pýtala na to doktora tak je to ako keby zrazený ejakulat ženy alebo muža... Ktorý sa nestihne vyplavit hneď v ten deň keď ideš na WC... Keďže nemá už ako preniknúť do maternice keďže sme tehule 🤰tak sa po zbiera na kôpku a vyplavi sa až pár dní po styku 🙂

simusiatko83
18. sep 2019

@bojka22 prišla som vtedy tiež dolakana za ním a robil mi vytery na všetko co sa da... A aj nejakú vodičku mi dával to doto vypotku a moču, teda cinidlo... A ak by to bola plodová voda nejak sa to sfarbí a mala by som aj trosku otvorený krčok.... Vytery boli všetky v poriadku, a to cinidlo tiež neukázalo nijaký unik plodovej vody 🙂 a hneď na to mi to vysvetlil, typicky ,,posexuálny výtok - očistky,, u ženy v tehotenstve 🙂

simusiatko83
18. sep 2019

@bojka22 a vraj sa tento hlien aj označuje ako príznak tehotenstva 🙂

nini1010
18. sep 2019

Hlienova zatka nemusi byt vzdy krvava!mne v 40tt odchadzala postupne a najprv bola bezfarebna a az vo finale s krvu.takze moze to byt kus zatky.

bojka22
autor
18. sep 2019

@nini1010 ale môže to byť v 16tt?

bojka22
autor
18. sep 2019

@simusiatko83 ďakujem pekne hneď som večer kľudne zaspala keď si toto napísala. Snáď to je poriadku teda veď už čakám u lekára a som zvedavá ci som zas stresovala zbytočne 🙂

nini1010
18. sep 2019

@bojka22 no na to uz bohuzial odpoved nepoznam.

nina19833
18. sep 2019

@bojka22 ak sa necítiš zle a ak nepáchol a nebol zafarbený tak je to normálny jav, predsa len to telo sa počas tehu na komplet mení 🙂

pininka1
18. sep 2019

Takýto hlien je v tehotenstve úplne bežný, ak je to ozaj hlien, nič ťa nesvrbi, nieje to ako voda a nieje tam krv, tak je to v pohode. Ja som to mala v každom tehu, kŕčok je tak chránený. Dokonca pred pôrodom som toho mála toľko,že som si musela dávať vložku, povedala.som to lekárovi, vravel že je všetko ok, kŕčok držal, žiadny náznak otvárania sa a nič podobne.

sonka333
20. jan 2021

@bojka22 ahoj☺viem že to je už dávnejšie ale predsa chcem vedieť čo ti nato povedal lekár...som v 32 tt a mala včera to isté...tak by ma to zaujímalo

bojka22
autor
8. feb 2021

@sonka333 všetko bolo poriadku vraj je to normálne 🙂 už mám zdravého takmer ročného chlapčeka 🙂 a aj po sexe je to dosť možné že sa to objaví

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre