Hrozil niektorej z vás predčasný pôrod v 24-25TT a vysie týždne ? Alebo ste bola niektorá hospitalizovaná kvôli tomuto problému ? Chcem sa len opýtať pár otázok .
Pri prvom synovi mi to hrozilo. Od 20 tt som bola otvorená na 3 cm. Nebola som v nemocnici. Dodržiavala som to čo mi dr nakazal. Nohy stále vyložene čo najvyššie. Minimum chodiť, brala som duphaston. Nakoniec som porodila deň po termíne 🙂
ja 27tt - spustil sa mi porod, kontrakcie po 5 minutach. Co ta zaujima?
@bibg to je ako možné že tá pustili domov aj keď si bola otvorená ?
@kittykat22 aké si mala lieky prosím a bola si hospitalizovaná alebo sa pôrod spustil doma a už si prišla len do nemocnice
mne sa spustil porod koli zapalu v tele - zistili mi vysoke CRP. Dali ma na 4 dni na infuzie magnezia a ATB zinnat. Nechali ma celkovo 7 dni v nemocnici, a dali mi ATB domov na 21 dni. Normalne som isla do terminu bez problemov.
Podpísala som revers. Mala som tam byt do pôrodu. Vieš aké sú nemocnice.
Hrozil a aj sa stalo
V Mt nemocnici leží vela mamičiek čo im hrozí predčasný. Niektorým dokonca už od 19 TT odteká voda. Mne odtiekla 34 tt a pôrod do pár hodin všetko dopadlo ok. A s druhým dieťaťom mi začala odtekať voda v 28tt a 3 tyznde v Mt nemocnici má podržali na infúziách a vydrzala som do 31 TT. pôrod cisárskym a všetko ok.maju na to špeciálne vybavenie ,inkubátory a doktorov..
Ale na psychiku to je ťažké.
@kittykat22 ahoj aj ja som bola hospitalizovaná kvôli zvýšenému zápalu v tele crp som mala 9,niečo a dnes ma pustili mám 8,42 otvorená na špic prsta 23 týždeň v nemocnici mi podávali výživy a antibiotiká ospexin 1000 2x denne bolesti pod bruska trochu mám ale dá sa to zvládnuť keď ležím nepovedali a nevysvetlili mi nič som prvorodička a dosť sa bojím v správe záver píše hroziaci potrat tak neviem ako sa šetriť aby sme to zvládli
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ano aj mne hrozi predcasny porod