Homeopatiká v tehotenstve

lulu_lu
30. júl 2013

Babuľky, dnes mi gynekologička odporučila navštívuť homeopata. Som alergička a začala som brať lieky teraz v tehotenstve, pretože ma chytila veľmi silná alergia, z ktorej som príšerne kašlala. Lieky zabrali. Ale lekárka mi poradila aby som vyskúšala homeo.

CHCEM sa Vás spýtať na radu, ak máte skúsenosti s homeo hlavne, čo sa týka alergie (nádcha, kašeľ, sopel...) v tehotenstve. Oplatí sa mi teraz začať s homeo v tehotenstve?
Alergologička mi povedala, že ak nebudem liečiť alergiu, môže vyústiť do astmy (alergiu mám už ROKY zanedbanú-neliečenú), tak lieky beriem.

A ešte sa Vás chcem spýtať, či máte skúsenosti s MUDr.P.MiČEKOM (ORL), ale momentálne sa venuje homeptaii a ordinuje v Šali
Vopred ďakujem 🙂

monikaboh
7. aug 2013

Ahoj aj ja by som chcela vedieť názor na užívanie homeopatík v tehotenstve. Ja som pri prvom tehu chodila ku homeopatke a brala som homeopatíká čo mi predpísala. Boli to hlavne na nespavosť a úzkosť, ktorá má trápila. Môj Gynekolog sa k tomu nechcel vyjadrovať že nemá s tým skúsenosť, obvodná mi to neodporúčala, ale v lekárni mi vravela, že to bežne odporúčajú užívať tehotným mamaičkám.... Tak si potom vyber?? 😒

salome_82
7. aug 2013

@monikaboh Ja som brala v tehotenstve na hemoroidy nejaký homeopatický krém z lekárne a nula bodov. Vôbec to nepomohlo, strašne to bolo slabé.

monikaboh
7. aug 2013

@salome_82 no ja som si teraz kúpila od borionu Sedatif - tak uvidím či pomôže, už som z tej nespavosti strašne vyčerapná a tak sa potrebujem vyspať ☹ Uvidím nechcem to brať stále ako píšu na letáku, tak uvidím, musím veriť, lejbo inak už neviem..

upam
23. aug 2013

damy co ste skusili dajte prosim info ci vam homeopatika zabrali lebo zvazujem tiez skusit arnicu na hematom

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre