Babuľky, dnes mi gynekologička odporučila navštívuť homeopata. Som alergička a začala som brať lieky teraz v tehotenstve, pretože ma chytila veľmi silná alergia, z ktorej som príšerne kašlala. Lieky zabrali. Ale lekárka mi poradila aby som vyskúšala homeo.
CHCEM sa Vás spýtať na radu, ak máte skúsenosti s homeo hlavne, čo sa týka alergie (nádcha, kašeľ, sopel...) v tehotenstve. Oplatí sa mi teraz začať s homeo v tehotenstve?
Alergologička mi povedala, že ak nebudem liečiť alergiu, môže vyústiť do astmy (alergiu mám už ROKY zanedbanú-neliečenú), tak lieky beriem.
A ešte sa Vás chcem spýtať, či máte skúsenosti s MUDr.P.MiČEKOM (ORL), ale momentálne sa venuje homeptaii a ordinuje v Šali
Vopred ďakujem 🙂
damy co ste skusili dajte prosim info ci vam homeopatika zabrali lebo zvazujem tiez skusit arnicu na hematom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj aj ja by som chcela vedieť názor na užívanie homeopatík v tehotenstve. Ja som pri prvom tehu chodila ku homeopatke a brala som homeopatíká čo mi predpísala. Boli to hlavne na nespavosť a úzkosť, ktorá má trápila. Môj Gynekolog sa k tomu nechcel vyjadrovať že nemá s tým skúsenosť, obvodná mi to neodporúčala, ale v lekárni mi vravela, že to bežne odporúčajú užívať tehotným mamaičkám.... Tak si potom vyber?? 😒