Holenie v tehotenstve

aanullka
23. apr 2014

BAby prosim vas asi po holeni sa mi tvoria vyrazky take aj vacsie a aj na vytlacenie ...doteraz som to neriesila , ale chcem sa opytat co pouzivate na dezinfekciu po holeni , pytali ste sa na to doktora v tehotenstve?moj dr ma dovolenku a akurat mam ten problem...ja pouzivam obycajnu ziletku a saforel gel.diki

lenkadenisa
23. apr 2014

ja používam napr. deodorant (aloe ever-shield) od forever living products. je to čistá kozmetika, veľmi dobrá 🙂 a keď mám podráždenú kožu, tak tiež od nich aloe first. samozrejme, nechcem robiť reklamu, ale tieto veci mi pokožku vždy ukľudnia (aj po opaľovaní) 🙂

mirka1011
23. apr 2014

@aanullka ja sa po holeni natriem telovym mliekom a vzdy mi to stacilo 🙂

zdenkalv
24. apr 2014

ja som uplne vylucila ziletky, a holim sa strojcekom na vlasy na "nulku" 🙂 a nemam ziadny problem 😉

tanyan
28. apr 2014

ja používam detský puder Aviril alebo "ukradnem" mužovi Nivea balzam po holení.
🙂

pepka123
3. máj 2014

@zdenkalv a vieš že aj ja nad tým uvažujem? 🙂 ale myslela som si že mi šibká 😀

arabela283
4. máj 2014

ja si pokozku po holeni natriem calciovou mastou.a ziadne vyrazky nevylezu 🙂 ale v lete pouzivam detsky puder. niekde som citala,ze aj zinkova mast je dobra, ale to som este nevyskusala 🙂

ada510
4. máj 2014

Najlepšie dáky lieh alebo Weet krém po holení je dobrý ale ked to máš až takéto niekde je asi chyba pouzi niečo iné ako ziletku.. :/

graziela
3. jún 2014

Vyskusajte po holeni levandulovu kvetovu vodu od Nobilisu, je cisto prirodna, levandula vseobecne ma velmi upokojujuce ucinky na pokozku, vyuzijete aj teraz v lete, po pripadnom spaleni na slniecku alebo aj ako cistiacu plet. vodu, pri zapareninach na zadocek, atd. Odporucam, ja som s nou velmi spokojna: http://www.nutrimas.sk/Kvetova-voda-LEVANDULOVA...

pe
3. jún 2014

treba si kupit kvalitny gel na holenie, kvalitnu ziletku, mne napriklad take obycajne jednorazovky balea robila taketo vyrazky, a na dezinfekciu ukradnem vzdy manzelovi jeho balzam po holeni na citlivu pokozku, no co uz - on to poiziva na tvar a ja na.... 🙂

lulu268
29. jún 2014

@tanyan @pe presne to iste som zacala robit aj ja 🙂 moj mm sa cudoval, ale odvtedy neviem co su vyrazky po holeni 🙂

vika19
5. sep 2020

Može sa holiť brúško počas tehotenstva ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre